תלת מימד | שאלה

ק ס ט ל

New member
תלת מימד | שאלה

שמעתי מידיד שיש בYES (אני מנוי להוט) ערוץ מיוחד שבו אפשר לראות עם ממיר מיוחד תלת מימד ריאליסטי. האם קיםם כזה ערוץ?

gadgad0

New member
היה לפני כמה שנים ביס

ערוץ ששידר למשך זמן קצר בקיץ סרטים ותכניות בתלת מימד (שצפו בהן באמצעות משקפיים מיוחדים שחולקו למנויים). הייתה גם פעם (לפני כמה שנים טובות) תכנית שעשועונים לילית אירוטית בסופישבוע בערוץ הגרמני RTL בשם "טוטי פרוטי" ששודרה גם כן בתלת-מימד. כרגע לא קיים כזה ערוץ ביס (והאמת, טוב שכך...).

א'פעם לא ראיתי טוטי פרוטי ../images/Emo10.gif

זה שודר בתקופה שהיינו מחוברים לכבלים הפיראטיים.... אולי יש ביוטיוב דוגמית? אני אבדוק....

ניצחון !

הנה הפתיח - לא הבנתי למה היה צריך משקפי תלת מימד ?

gilriv

New member
אני זוכר ועוד איך

{זה היה בתקופת הנסיון של הכבלים הדיגטלים גם לתת ערוצים זרים ביניים RTL בתקופתו אז נתנו שם סרטים כל סוך שבוע סרט רך -פורנו בלילות היו שעשוענים כדוגמת טוטי פרוטי

gadgad0

New member
"טוטי פרוטי" הייתה בעייתית מבחינה טכנית -

את המשקפיים של התלת-מימד (שהיו נופלים כל הזמן בזמן הצפייה) היה צורך לחבר בגומיה, כדי שיהיו יציבים, שלא ייפלו, ובעיקר - שישאירו את הידיים חופשיות... מסרטי הפורנו הרך הגרמניים שהיו משודרים בלילות שישי, שהיו בעצם ברובם סרטי פורנו הארדקור רגילים (כשכל סצינות הזיקפות המלאות, החדירות והקלוזאפים מקוצצים מהם), אני זוכר בעיקר שיעמום גדול, אבל מדי פעם בפעם הייתה איזו התרשלות (לא יודע אם מכוונת) של מי שערך את הסרט ויכולת לצפות באיזו חצי או רבע סצינת הארדקור כשרה למהדרין.

למעלה