תל-אביב אדומהההההההההה

esari

New member
תל-אביב אדומהההההההההה

מכבי שלוםםםםםםםםםםם מכבי שלוםםםםםםםםםםםםם,,,, איך זה לראותתתתתתתתתתת גביעעעעע אדוםםםםםםםםםםם???????????????????????????

esari

New member
אוווווווו קוביייי מוסהההההההה מתתתתתתתתתתתתת

קובי מוסה מת קובי מוסה מת קובי מוסה מתתתתתתתתתתתתתתתתת

esari

New member
הצהובים אוכלים תלב, הצהובים אוכלים תלבבבבבבבב

http://youtube.com/watch?v=yuTU1GFO5bg אם יבוא היום ואדרש, לתת את חיי בשבילך, אפול ואמות ואתן לך את דמי, כי לעולם לבד לא תצעדי, הפועל הפועל...נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה מריחואנה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה סמים קשים כשהשחקנים עולים עוברת בי צמרמורת, בלומפילד שם ביפו זאת הכתובת, לנצח אצלי בלב, רק אותך אני אוהב, הפועל תל אביב לעולם ועד, הפועל הפועל...נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה מריחואנה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה סמים קשים בא לי לדחוף שוטר לפסי רכבת , בא לי לדחוף שוטר לפסי רכבת, בא לי לדחוף שוטר בא לי לדחוף שוטר, בא לי לדחוף שוטר לפסי רכבת!!!

esari

New member
אומרייייייים מכביייייי נאצייםםםםםםםםם(נאצים)

אדום עולה בבלומפילד ,אדום עולה עולה הולך איתך הפועל הולך למלחמה יושב שער 5 שער כה מרגש אבל הכי חשוב ש- צהוב עולה באש אומרים מכב* נאצים (נאצים) שרמוטות מזדיינים הלוואי שתמותו שתישרפו חיים שער 5 דורש צהוב עולה באש שונא אותך מכב* שונא מכל הלב שער 11 גטו (גטו) שער של חזירים איזה רימון אכלתם ולא רק במילואים אווווווווו אוווווווווווווו אוווווווווו

esari

New member
מכביייייי שלוםםםםםםםםםםםםם

מכבי שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך זה לראותתתתתתתתתתתתת גם דרבי אדום?????????? תאכל תלב מכביסט הומו

esari

New member
איזה רימון אכלתםםםםםםםם

עכשיו גם מיקיררררררררררררררר

שער 5 אכל 3 רימונים

יא קוקסינל ויקיר הומו מוצהר... שנה שלמה לא היה לכם פירו פתאום אתם גומרים מזה אומללים.

למעלה