תל"מ פברואר מה קורה ? אתן בתרדמת

גם אני תל"מ 1.2

כבראחרי מי שפיר שיצאו ברוך השם טובים, אחרי סקירה מאוחרת ואחרי אקו לב עובר לאור ממצא אקוגני בלב. הכל בסדר. בבוע האחרון התחלתי להרגיש ביתר שאת את העוברה (כן, יש לי בת בבטן ובן בן שנה וחצי בבית) והכל טוב, שרק ימשיך כך.

מיגדי

New member
18.2

נבחרת כחולה ההריון הפך לנחמד, הבדיקות יצאו תקינות, הבטן מבצבצת, הבעל משתדל, ומתחילים להרגיש את העוברון - בעיקר תחושה שהוא מפעיל לחץ על דופן הבטן ולא כל כך תחושה של פירפורים. בקיצור
שום בצל

vicky10

New member
תל"מ 03.02 - נבחרת הכחולה ../images/Emo13.gif

והיום אני יותר מאושרת - הגיעו תוצאות של מי שפיר והכל תקין!!!
אני מרגישה מצויין, חוץ מעליה במשקל מיותרת (אני כל הזמן רעבה!) התנועות מתגברות לאט לאט וזה הכי כיף!

אניהו2

New member
תלמ 4/02!!!!!!!!!!!

מחכה בקוצר רוח להכיר כבר את הקטנה שלי! קיבלנו תוצאות מי שפיר ביום שישי בשעה 14.00 ממש לפני החג! וזה עשה לנו את החג מתוק יותר! עיפה מתה- עדין וזה לא רוצה לעבור.....

גם אני פה ושם עדין

עיפפה מאוד, היום בבוקר חזרתי מהבית ספר אחרי שלקחתי את הילדים חזרה לישון, קמתי עם בחילה איומה וחשק להקיא, ממש מתסכל כבר ההרגשה הזאת. שמחה שגם לך חזרו מי השפיר תקינים.

noaaaa

New member
תל"מ 7/2 עם בן בבטן

יאללה שיבעט כבר, שיעשה משהו, שנשמע ממנו משהו... האמת, יש מידי פעם לחצים כאלה בבטן התחתונה כאילו השריר תפוס וחברה שלי אתמול אמרה לי שזה בעיטות ומשבוע לשבוע זה יתחזק. בא לי כבר בוודאות להגיד שאני מרגישה אותו. אני מחכה לערב סוכות, אז יש לי את הסקירה המורחבת ואני מתה כבר לראות אותו- הוא בטח כבר ממש ממש גדול. בעלי מאוד התלהב בסקירה הקודמת כי אז ממש אפשר היה לראות איברים של בן אדם, לעומת השקיפות שהיה פחות מלהיב. חוץ מזה שבערב סוכות אני ובעלי 4 שנים ביחד ואני מי שזוכרת מכינה לו "צימר" בבית- תמונות למי שבא לה לראות אני אשים אחרי... השמנתי עד עכשיו, שבוע 21 4.5 קילו ואני מקווה להאט את הקצב. אין כבר בחילות או הקאות, מצב רוח יותר טוב אם כי ההורמונים עדיין מתפקדים במלא עוצמתם. סיימתי עם המבחנים אז אני מוכנה ומזומנה להכין את חדר התינוק ואת הבית בכלל בפרץ של קינון.

למעלה