תם - דה - גה - דם!!!

פויו

New member
תם - דה - גה - דם!!!

קבלו את שלושת העמודים הראשונים של הקומיקס שלי... אני מזהיר: אולי יש טעויות באנגלית, אז לא לרדת עליי יותר מדי.:)

סגנון יפה

אהבתי את העיצוב של הדמות הראשית וגם הרקע השחור עובד טוב. הקומיקס מתחיל טוב, אבל מהר מאוד מתברר שאין ממש כיוון והעניין נעלם עוד לפני שזה נגמר. אני חושב שכדאי לך לחשוב על סיפור קצת יותר עלילתי.

Alexco

New member
הערה

הבחור כתב 'שלושת העמודים הראשונים של הקומיקס', כך שאני מניח שיש המשך.

פויו

New member
תודה רבה

וכמו שאומר אלכס, זה לא כמובן לא כל הקומיקס שלי. יש לי חתיכת סיפור לקומיקס ואלו רק שלושת העמודים הראשונים - זה רק בשביל להכיר את הדמות. אבל מיכאל: מה אתה אומר על העריכה? ציירתי כל "ריבוע" בנפרד. הבטחת להגיב על זה...:)

הערות

הכותרת "עמוד שלישי ואחרון" בלבלה אותי. חשבתי שהתכוונת לעמוד האחרון בסיפור כשכמובן התכוונת לעמוד האחרון מאלו שאתה מעלה לפורום. בקשר לעריכה... בעמוד הראשון זה עובד יפה לדעתי, כי זה עמוד ראשון אז מקובל להציג בו ציור אחד או שניים די גדולים שמציגים את הדמות ו/או מקום ההתרחשות. הבעיה שזה ממשיך גם בעמוד השני והשלישי וזה מתחיל טיפה לשעמם. ההדבקה של חלקים שונים עובדת רב הזמן חוץ מבפאנל התחתון בדף השני בו המיטה נחתכת בצורה די בוטה. אבל כמו שאמרתי, אני אוהב את העיצוב של הדמות.

פויו

New member
קודם כל תודה

ואני לא חושב שזה משעמם, אני פשוט חושב שזה פשוט סגנון שונה מהמקובל... ודרך אגב - אני לא בטוח שזה יצא כל כך רע... :) אני אפילו די גאה בשלושה עמודים האלו. אבל תודה רבה על העזרה, אני בהחלט אתחשב בהערות שלך מיכאל.

אמיר0

New member
העמוד השלישי כבר צורח לרקע

הייתי מחדיר את הרקע לאט, אבייקט אחרי אובייקט, לאורך העמוד השני והשלישי.

פויו

New member
אני יודע

אני צריך להוסיף פשוט אין לי בבית סורק ואני צריך לסרוק בסיטונאות במחשב של חברה שלי פשוט לא הספקתי לסרוק את הרקע....

פויו

New member
-

בפאנל העליון, כשהוא מסתכל לצד ימין אני מצייר שם הרקע של העיר, אבל משהו מופשט של זריחה כזאת. ובפאנל התחתון בצד ימין את אותו הרקע (כי הוא מפנה את הגב לכיוון הזריחה - אפשר לראות לפי ההצללה). למה אתה שואל? יש לך רעיונות?

תבין אותי...

כל מה שאני אומר זה בגדר דיעה אישית שלי. אתה יכול לקרוא את זה ולחשוב על זה, אבל ברור שבסופו של דבר זו רק דיעה של איש אחד. אם אתה מרוצה מהדפים כמו שהם זה כל מה שבעצם חשוב. לא משנה מה תיצור, אתה אף פעם לא תצליח לרצות 100% מהקהל ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.

למעלה