תם ולא נשלם

תם ולא נשלם

אז זהו , אחרי שתאומה אחת גמלה את עצמה בגיל 11 חודשים גם אחותה הצטרפה ליוזמה ובגיל המופלג של שנה וחודשיים החליטה שדי לה עם הציצי של אמא
לי מאד עצוב , עוד לא מיציתי את ההנקה על שלל יתרונותיה גם לבנות וגם לי ( מי אמר דיאטה מטורפת ולא קיבל ? חבל על הזמן איך רזיתי בתקופת ההנקה הזו ... )
אני מאד מאד( מאד ! )ש אתגעגע לכל הכירבול והפינוק וההתרפקות הזו של יונק , מה גם שלטעמי ככל שהם גדולים יותר זה נעשה הרבה יותר כיף
אבל זהו - אני לא אניק יותר ( יש לי ממש דמעות בעיינים כשאני כותבת את זה )
היה מאתגר , היה לא קל בהתחלה אבל זה היה שווה כל רגע
אני לא אשכח איך הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהודיעו לי שיש לי תאומים היה - איך לעזאזאל אני אניק שניים ? זה הדבר הראשון שעבר לי בראש ( מי אמר מכורה להנקה ולא קיבל ?
)
אבל מסתבר שזה אפשרי ולא שונה בהרבה מהנקת תינוק אחד .
טוב, אז זהו , ותודה על הדגים

לחיים

ונוס 26

New member
עושה רושם שגמילת תאומים קשה

כפליים מגמילת ילד אחד.
נראה לי שמעכשיו לכל מי ששואל אותי איך אפשר להניק שתיים, אני אגיד שהבעיה היא לא להניק, אלא להפסיק עם זה

מקווה שתמשיכי לבקר כאן, כי לי לפחות עזרת מאד מאד, כך שלא רק התינוקות שלך נהנו מכישורי ההנקה שלך...
בהצלחה בדרככן החדשה

רגשות מעורבות...

מצד אחד ממש משמח לקרוא על החוויה הטובה ועל ההצלחה של ההנקה עד כה ומצד שני עצוב על הגמילה בטרם עת...
ממש ממש מבינה אותך! אני גם נהנית מההנקה ככל שהם גדלים...
אני רוצה להציע לך, אם זה מתאים לך, להמשיך את ההתכרבלויות האלה גם בלי ההנקה. בטוח זה לא אותו דבר אבל זה בטח אפשרי. במשחק על פוף, בלינה משותפת, בהשתוללויות משותפות...
אני מכירה אמא שלא יכולה להניק מסיבות פזיולוגיות והיא לנה עם הבן שלה בלינה משותפת וגם רק היא נותנת לו בקבוק (למרות שאצלך אולי זה כבר לא רלוונטי. הם ניזונים גם מבקבוק? או רק ממוצקים?).
בקיצור, אני מאחלת לך שתמצאי את השלמות במציאות החדשה, ושתמשיכי את ההרמוניה שהיתה לכם לפני כן גם עכשיו...

גמילה

אוי אורה...

העלית לי דמעות בעיניים גם...
כבר כתבתי קודם, ואני כותבת שוב.. גם ממרומי כמה שנים אחרי (חמש שנים אחרי הגמילה שלהם..) אני כל כך זוכרת את זה .. ממש זוכרת בגוף את התחושות שאת מספרת עליהן...
איזה מדהים זה שאחרי הפחדים והחששות מאיך נניק שניים, ואחרי קשיי ההתחלה וההסתגלות, מגיעה ההתמכרות הזו להנקה וההנאה והכיף הזה מההתכרבלות הזו והפינוק הזה איתם ביחד...

אז כמו שהאחרות כתבו.. קבלי חיבוק גדול.. אנחנו מאוד מאוד מבינות את העצב הזה, זו חתיכת פרידה הניתוק הזה וזה ממש ממש לא קל, ומי שלא עברה את זה על בשרה לא תדע על מה אנחנו מדברות..
וכמו שוונוס המתוקה כתבה - מאוד סביר שאצל הרבה אמהות זה קשה יותר מגמילה של תינוק אחד..

אבל - כמו שכתבתי גם קודם - נסי לראות את חצי הכוס המלאה, היא קיימת שם.
עכשיו הן כבר גדולות יותר ועצמאיות יותר, וגם לך יש יותר עצמאות וזה נהדר.
כמו שהיציעו הבנות - אל תפסיקי את ההתכרבלות הזו איתן יחד. זה חלק מקסים מהאמהות ואת יכולה להמשיך אותו גם בלי ההנקה. זה כייף גדול.
המון בהצלחה בהמשך,
המשיכי לבקר אותנו ולשתף

למעלה