תם ונישלם טקס...אהה מפגש פורום 2011

תם ונישלם טקס...אהה מפגש פורום 2011

והגיע זמן הסיכומים והתודות - בראש ובראשונה אני רוצה להגיד תודה גדולה גדולה גדולה לאלה שנתנו לנו מקום להפגש אילן סביר והמרכז לתיאטרון בובות חולון שהסכימו באופן מיידי וברצון לארח אותנו ללא כל תמורה בפעם השלישית ( כן היתה עוד פעם אבל היא כזכור לכם היא בוטלה בגללנו ) ובכלל מאמצים את הפורום שלנו, משתפים איתו פעולה ומסייעים ככל יכולתם. אילן - אנא מסור בשם כולם ובשמי תודות גם ל נועם סלונים המקסים - מנהל בית הספר שכ"כ נהנתי לדבר איתו, לליז שרק בשביל החיוך,החיבוק והנשיקות שלה שווה להגיע אליכם, לכל שאר צוות המרכז כולל הבחור שנשאר לסגור והתעכב בגללנו ( לפחות השארנו נקי ) כולכם יחד גרמתם לנו להרגיש בבית וזה ללא ספק היווה חלק מהצלחת המפגש והרגשת המשתתפים בנוח. אז מה היה במפגש ולמה כל מי שהיה מתלהב כל כך
מילים לא יוכלו לתאר זאת, המפגש הכיל דינמיקה מיוחדת שלא ניתן להעבירה על הכתב נכון, אומנם לא הספקנו לדון ולעסוק בכל הנושאים שרצינו להעלות,נושאים עליהם חשבנו, עבדנו וטרחנו כמעט חודש...גם על הקרנת הסרט הוחלט לוותר ברגע האחרון בשל בקשת הרוב שלא לעצור את מה שהחל, כלומר את החיבור והקשר שנוצר ביננו והשיחה שהחלה בהכרות והתפתחה למקומות אחרים. אנחנו שמראש החלטנו שבניגוד למפגש הקודם שהיה מאוד מתוכנן ופעל פחות או יותר ע"פ תוכניות, הגדרות וזמן קבוע נפעל הפעם ע"פ ההתפתחויות בשטח , תגובות, בקשות ורצון המשתתפים שיתפנו פעולה בהתאם גם אם קצת הצטערנו שלא הספקנו לדבר על עוד כמה דברים חשובים ולצפות בסרט ששיגעתי את אילן בגללו התגובות המפרגנות והתודות שלכם - מוכיחים שכנראה צדקנו בהחלטה לזרום איתכם.
תודה ענקית ל דבי זריהם וחבובית - יפעת ויינר שלמרות התקופה הסוערת שעברה עליהן, כל אחת בעסוקיה, סייעו לפיולה - חמוטל ולי בסיעור מוחות שערכנו לאורך תקופה מאחורי הקלעים לקראת המפגש
תודה מיוחדת ל פיולה - חמוטל שהלכה איתי יד ביד לאורך כל הדרך, חשבה, טרחה, הציעה, תמכה,השקיעה ושימשה כתף ברגעים הנכונים לאורך כל שעות היום והלילה והוכיחה שהיא ראוייה מעל לכל ספק להצטרף לצוות הפורום ולסייע בתחומה ובאופן כללי לקידומו, חידושו ולמהפכה. אחרי סבב הההכרות שנמשך הרבה מעל המצופה מקבוצה לא גדולה שהוכיחה שוב שהגודל והכמות לא קובעים (נו טוב,בכל זאת מדובר פה באומנים סקרנים) להפסקת שתייה ואוכל שכמו שכבר הבנתם היה טעים, שווה ויאמיייייי את החלק השני של המפגש פתחה אירית אבן חן המוכשרת במופע מוסיקלי קצר אבל מקסים ומוגש בהרבה הומור העוסק בהשפעת המוסיקה על קשת הרגשות שלנו והסתיים בשיר נוגע ללב שלה ושל בובי המתוק אותו היא מדובבת בקסם זה המקום להודות גם לאירית שנענתה לבקשתי והסכימה להופיע עבורנו
מיד אחריה העברתי את היכל התהילה לדבי שהדגימה, הצחיקה, יעצה וסיפרה מחייה של בובנאית בעלת תיאטרון בובות בו היא כותבת, מעצבת, יוצרת, בונה, משחקת ומפעילה - תודה נוספת לך דביל'ה על שנטלת חלק נכבד בתוכנית המפגש קצת פחות תודה לך על שמרוב התלהבות נסחפת ועלית על השולחן שהתקפל ונפל עם הרמקול שלך וכל התפאורה שטרחת להכין עליו ואני נאלצתי לסדר הכל מחדש למרות שזה היה קטע מצחיק חבל רק שדווקא אז אירית החליטה להפסיק לצלם בווידאו
אבל לפחות יש תמונות שמתעדות את זה, אומנם מטושטשות בגלל הצלמת שרעדה מצחוק אבל בכל זאת הוכחות מפלילות
הספקתי לדבר קצת על שיווק באינטרנט ושיווק באופן כללי לפני שגילנו שלא שמנו לב, השעה כבר מאוחרת והיינו אמורים לסיים את המפגש 10 דק' קודם, טוב ככה זה כשנהנים
מהר, מהר כולנו התגייסנו לפינוי וניקוי הסטודיו ונפרדנו עייפים אך לפי התגובות כנראה גם מרוצים
כאן המקום להגיד תודה הכי חשובה והיא מיועדת לכל אחד ואחת מכם המשתתפים
על שיתוף הפעולה
שטרחתם והגעתם, חלקכם ממקומות די רחוקים...ב"ש, גוש עציון ועוד רק כדי להשתתף ולהיות איתנו
על שהבאתם אוכל, עוגות, עוגיות,קינוח מיוחד ( סימון ) שתיה מכל הסוגים - חם, קר, יינות ובירה ובקיצור מכל טוב
על הבובות המקסימות שלכם שלקחו חלק ו
על המילים החמות שכתבתם על המפגש - זה מעודד אותנו ומשמח בצורה שלא תאמינו עד כמה
כמו תמיד את הטוב שומרים לסוף והדובדבן שעל קצפת המפגש שלנו היא גברת מיוחדת ונהדרת שזכינו להכיר מישהי שלמדה בבית הספר כשעוד היה במתנ"ס קרית שרת" בית שטיינברג" בחולון לפני שעבר למשכנו הקבוע במרכז והיא גם קוראת ותיקה מאוד מאוד בפורום עוד מימיו כקומונה אבל לא כותבת כאן בשל הקושי לכתוב בעברית אני מתכוון כמובן ללאה הנפלאה שכבשה את ליבנו באישיותה, סיפורה ובובות האצבע המתוקות איתן אני מצולם משחק ומתלהב כמו ילד בתמונות שהעלתה אירית. לאה יקרה - אני מקווה שאת קוראת את ההודעה ומבינה עד כמה שמחנו שהחלטת לעשות מעשה ולהגיע שמחת אותנו לא פחות ואולי יותר מאשר אנחנו שמחנו אותך במפגש כולנו מקווים לפגוש אותך שוב!!!!!!! לך ולכולכם להתראות במפגשים הבאים ועד אז כאן בפורום שלנו

כפייייייים../images/Emo45.gif../images/Emo229.gif

ותודה לדודי בן אדרת על שאתה מחזיק פורום כזה ונלחם שישאר בחיים, מארגן עם חברים מפגשים מקסימים (קל"ב זה בכלל פצצה) ומפיח המון חיים ותוכן. תודה על הטיפים, גם אם אינני בובנאית חלק מהדברים היו נכונים גם לגביי ואני כבר היום איישם אותם. תודה שאתה כזה קליק קלק (מתחבר מהר) ונתת לי להרגיש הכי בבית שיש. זזזזז זזה מכאן. יום נפלא

פ י ו ל ה

New member
ולכולכם אני רוצה לומר

שבאמת היה מפגש כייפי ושמח (וטעים) ושאני מצטרפת לדודי בכך שהתגובות שלכם משמחות ומחממות את הלב לאין שיעור והמון המון תודה לכם על הפרגון והתמיכה ולכל אלו שבאו וטרחו המון תודה! היה תענוג לפגוש אתכם ולהכיר! מקווה שנתראה בקרוב :)

פ י ו ל ה

New member
תודה רבה דודי ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

היה לי לא רק כיף לאורך כל הדרך אלא גם מעניין ומלמד ומעשיר. אז תודה גם לך שחידדת לי פינות והארת את עיניי!

מיכי 10

Member
לדודי שלום וברכה,

אומנם אני רק אורחת, אבל רוצה לברך אותך ואת הפורום על האירוע המוצלח שקראתי שהיה לכם. ובעיקר רציתי לחזק את דבריך היפים על לאה
לאה היא חברתי מפורום אחר. גם אצלנו היא נקראת ה"סמויה", וכך הכרתי אותה במשך כמה חודשים. היא הפכה לקוראת נאמנה שלי, ורק כעבור זמן זכיתי להכיר אותה היכרות אמיתית, ולא וירטואלית. כל מה שכתבת כל כך יפה, אני יכולה לאשר מכל הלב. בדיוק זאת לאה
ומכיוון שהיא כל כך יצירתית, היא זו אשר דואגת בכל המפגשים שלנו לקשט את האולם בעבודות יד שלה בנושאי הפורום שלנו - אספרנטו. מאחלת לך ולכולכם המשך הנאה מהבובות ומהתיאטרון, מיכל.

שלום לך אורחת (מיכל) וברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

נשמח להכיר אותך. אולי תספרי לנו איך ולמה הגעת לפורום שלנו??? אותי זה מענייין. ובעיקר איך זה מתקשר לאספרנטו???

מיכי 10

Member
שלום לך שבת? ../images/Emo6.gif

תודה לךְ על קבלת הפנים היפה, המון קינמון
האמת שאין לי שום קשר לתיאטרון בובות ולבובות בכלל. אני יודעת שלאה מאד אוהבת את זה, וראיתי עבודות שלה, בעיקר מצולמות, ומעט ממשיות. ויש לנו עוד חברה משותפת, שגם היא מכינה לפעמים בובות קטנות. היום לאה סִפרה לי על החוויות הנעימות שלה אצלכם, וכך נכנסתי אל הפורום. ראיתי גם את כל התמונות היפות מהמפגש שלכם, והתרשמתי.
אין קשר לאספרנטו, פרט לזה שלאה ואני מכירות משם. באותו פורום אני פעילה מאד, ולאה קוראת אבל לא כותבת, מאותה סיבה שאינה כותבת כאן. שם יש לנו מפגשים קבועים (וגם שיעורים) בכל שבוע, וגם מדי פעם אירועים גדולים, ארציים. שוב תודה לךְ, ולהשתמע, מיכל.

תודה רבה לך מיכל../images/Emo70.gif ריגשת אותי ../images/Emo7.gif

לא, לא לדאוג אלה דמעות של שמחה והתרגשות תודה על הברכות והמילים החמות לפורום ולי
יפה מאוד מצידך לקפוץ להתארח אצלנו במיוחד לשם כך ואני מעריך זאת מאוד
כמו שכתבתי, לאה נכנסה לליבנו ובגדול הן כאישה והאדם שהיא והן בשל היצירתיות הרבה שלה וההמצאות המיוחדות שלה. אני גם זכיתי לקבל ממנה מתנה אישית מקסימה ומקורית סימניות מדליקות מעשה ידייה וזה גם המקום להודות לה על כך!!! אז לאה יקרה
תודה רבה רבה רבה רבה רבה על המתנה תכננתי להודות לך בהודעה שסיכמה את המפגש אבל מרוב מילים ועייפות...שכחתי
שתדעי שאני כבר משתמש בהן ושביום שבת ואתמול היו לי הצגות וכשהשחקנים ראו אותן הם אמרו: יאאא איזה יופי , תן לי! לא הוא יתן לי, מה פתאום לך?? לי אבל אני אמרתי להם: לא נותן ולא נותן - זה שלי
רציתי להודות לשתיכן באספרנטו ולכתוב: תודה רבה, אתן מקסימות! ניסיתי אפילו להגיע למילון אספרנטו באינטרנט אבל הוא לא הסכים להגיד לי בגלל שאני לא משתמש רשום באתר אז אני אומר את זה בעברית ומיכל - את מוזמנת ללמד אותנו איך אומרים את באספרנטו

מיכי 10

Member
דודי, אתה חמוד אמיתי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

איזה מכתב יפה כתבת לנו! וברור שאתה צודק, וטוב שלא נתת את המתנות שקיבלת בעצמך. מה הם חושבים לעצמם?
אולי פעם הם יזכו למתנות מלאה בעצמה... גם אני קיבלתי כבר כמה וכמה מתנות ממעשי ידיה של לאה. אנחנו גם פועלות בשיתוף פעולה כדי לקדם את ענייני באגודה הישראלית לאספרנטו, מתוך ההנהלה שלה ומבחוץ. גם אתם מוזמנים להצטרף אלינו, כל מי שבא לו
וכל מי שבא - ברוך הבא
נגע לליבי שרצית לשמח אותנו בברכה באספרנטו, ואכן, יכולים להשתמש במילונים של "לֶרְנוּ" - "lernu!" רק מי שנרשמים אל האתר. (אבל זו לא בעיה להרשם). מה שרצית לכתוב: "תודה רבה, אתן מקסימות!" = Multan dankon, vi estas ĉarma
יש לקרוא כל מילה בהטעמה מלעלית, כלומר בהדגשה של ההברה הלפני אחרונה. (בתעתיק לעברית: מוּלְטַן דַּנְקוֹן, וִי אֶסְטַס צַ'רְמָה!).
להתראות ולהשתמע, דודי! = Ĝis la revido kaj ĝis la reaŭdo, Dudi! (גִּ'יס לָה רֶבִידוֹ קַיי גִּ'יס לָה רֶאַאוּדוֹ, דּוּדִי!).

מיכי 10

Member
../images/Emo4.gif סליחה, ותיקון טעות:

הלכתי לישון קצת, ופתרום נזכרתי באות שפרחה מזִּכרוני, ואני לא רוצה להטעות אף אחד. שכחתי את האות j, שהופכת מילה ביחיד - לרבים: צריך להיות: Multan dankon, vi estas ĉarmaj ובעברית: מוּלְטַן דַּנְקוֹן, וִי אֶסְטַס צַ'רְמַי! סליחה - Pardonon

אני שוב מצטער שבסוף לא הגעתי למפגש אני מקווה

למפגש הבא אני יוכל להגיע,אבל שמי שרוצה לראות אותי מוזמן להגיע בימי שישי למוזיאון אגד בחולון אני שם מדריך,מתחזק את אוטובוסים אז מי שרוצה לחזור ולראות לחוות את עבר של אוטובוסים מוזמן בימי שישי בין השעות 08:00-12:00

הי ערן

לא יודע אם יצא לך לקרוא את התגובה שלי להודעה הראשונה שהעלית בערב שנערך המפגש לשמחתנו הרבה ההודעות רצות, מתחלפות ועוברות לדף אחר בקצב מהיר יותר ממה שהיה נהוג עד לפני שהחלה ההפיכה ובעקבותיה השינויים שהחלו אז אם פיספסת הנה קישור אליה מאחר ולא יצא לנו להכיר אותך או לשוחח בפורום לפני וגם התיכנון לעשות זאת במפגש לא הצליח כולנו נשמח מאוד לדעת מי הוא ערן?! האם תפקידך במוזיאון אגד הוא עבודתך הקבועה ביום - יום? או שזה רק פעם בשבוע? ואם רק פעם בשבוע אז מה אתה עושה בחייך?, מה הקשר שלך לעולם הבובות??? ובכלל כל מה שתוכל לספר

כל כך מצטערת שפיספסתי....

מזל שלא סבלתי בפראג.... ושגם שם יש אוכל טעים ובובות וכל זה..... תאור המפגש שכתבת, דודי, בהחלט מעורר ואני מקווה שהמפגשים האלה יוסיפו ויתקיימו. חבל בהפסדתי את מופםע האימים של דבי.... וחיפשתי וחיפשתי אבל, איפה לכל הרוחות ה-תמונות?!?!?!?!? אתם מוזמנים אלי, בפעם הבאה. ככה גם תרוויחו טיול לצפון! ( ואני לא אוכל להבריז ולנסוע פתאום לחו"ל...) גם הפורום השוקק והעירני משמח ! ביייי

יהבוליק

New member
גם אני מצטערת שפספסת..

מד שזכרתי כמה שמות, וראיתי את הסרטון שעשית, ממש רציתי לפגוש אותך. נראה לי מיוחד מאוד השילוב של אקולוגיה(שאני מחוברת לנושא) ואיך את מעבירה את זה בבובות .. מקוה שבפעם הבאה תבואי ונכיר

תגידו אותי אתם רעבים במקרה?

אל תצטערו שלא הגעתם למפגש. יהיו עוד המון. ובינתיים סתם כי אני רעה אני מעלה גם תמונות של האוכל חחחח (לקרוא צחוק מרושע ומתגלגל)

עוד אוכל עוד אוכל

כדי שלא תתגרו מידי ומטעמי צניעות חלק מהמנות כוסו. ועוד תעלומה. פתאום אני רואה עכשיו את הרגליים שלי בתמונה. אז איך צילמתי? נתתי למישהו את הנייד שלי לצלם בלי שהרגשתי? דודיייי מצבי מתדרדר

למעלה