תם ונישלם

AxBattler

New member
תם ונישלם

כמו שאמרתי בסוף הסרט השלישי של שר הטבעות: איך אפשר לחזור לראות מעכשיו סרטים רגילים. אותו הדבר עם המשחק הזה (קרב הסיום שלו הוא מהמדהימים שראיתי... יהיה קשה מאד לחזור לשחק במשחקים רגילים. מצורף קובץ השמירה עם הנתונים הסופיים. רק להיכנס לטירה של גאנון, כמה קרבות קצרים ואז האפילוג המדהים. רק שנו את הסיומת ל SRA ושימו אותו בתיקיית Save (אני משתמש ב PJ64v15 עם SP1). אני, דרך אגב, שיחקתי באוקרינת הזמן יותר מחצי שנה (לסירוגין, כמובן) מההתחלה ועד הסוף. אני בטוח שאני אסיים שוב את המשחק. אם אתם רוצים אני מוכן לתפוס עוד מסכים.

eyalgr

New member
באיזה סדר אתה ממליץ לשחק בסדרה?

הכוונה לכל הזלדות.

AxBattler

New member
אוקרינת הזמן

מתרחש כרונולוגית כמה מאות שנים לפני המשחק הראשון בסידרה (שיצא לנינטנדו המקורי). למעשה, הוא מסביר כמה עובדות בקשר לעולם של היירול כמו המקור של הטריפורס, מאיפה בא גאנון והשמות של הערים השונות במשחקים מתקדמים יותר (כרונולוגית) כמו זלדה II.

ShotokanMaster

New member
קוראים לו גאנונדורף לא גאנון.....

......למרות שאנלא מבין כלום בזלדה מלבד הבסיס.... אני בטוח בזה..... בקשר להיירול אני רק יודע שיש כזה מקדש שמופיע בסמאש 1+מילי..... מישהו יכול להסביר לי איך זה שלינק מתבגר ואז הוא עודפם חוזר להיות ילד במשחק אחרי זה?

AxBattler

New member
במקור קראו לו גאנונדורף

בחלק השני (והספקטקולרי) של הקרב האחרון הוא הופך להיות ל"גאנון" המפלצתי. מרגע זה הוא נקרא גאנון. העניין עם לינק המבוגר ולינק הילד הוא שהוא יכול לנוע בזמן והגוף שלו מתבגר ומצעיר בהתאם.

ShotokanMaster

New member
אממממ....

חבר שלי (שהוא גם פריק של זלדה) אמר לי שאתה צודק וקוראים לו גאנון, אבל גאנון זה סוג של אלטר-אגו שיש לו, יכול להיות מאוד שזה מה שאמרת ואני מניח מאוד שאתה צודק.... כי חבר שלי לא סיים עוד את המשחק הזה, הוא אמר לי אבל שגאנון קיים בלג'נד אוף זלדה 2 ובזה של הקולור.... בכל אופן, יש קשר בין העובדה שלמשחק קוראים "אוקורינה אוף טיים" (לא ממש שיחקתי בו.... שמעתי שזה משחק קשה לאללה...) לזה שלינק מסוגל לנוע בזמן? (אני רק יודע שאוקורינה זה כלי הנגינה דמוי המפוחית שלינק מנגן בו...)

AxBattler

New member
זה מעניין, דווקא האוקרינה לא קשורה

...למסע בזמן. לינק נוסע בזמן בעזרת ה MASTER SWORD.

למעלה