תם ונשלם (כמעט) פסח תשע"ב

raptor89

New member
תם ונשלם (כמעט) פסח תשע"ב

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל?

תכננתם תוכניות מסויימות?

הצלחתם לעמוד בהכל?

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך?

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות?

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון...

מקווה שהיה לכם חג שמח ומהנה

היה לי חופש נהדר

בעברית יש לנו חופש של שבועיים בפסח, כך שלמעשה אני בחופש מהראשון באפריל...

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל
אכן, שבועיים! ועשיתי די הרבה. חילקתי אותם - השבוע הראשון (בו עדיין הספרייה הייתה פתוחה) היה מוקדש ללימודים, ל"כיבוי שריפות" אקדמי ולהתקדמות בסמינריונים שלי. את שאר הזמן, מיום שישי של ליל הסדר ועד היום, ביליתי בבית ההורים עם למידה מתונה (מאוד, מאוד מתונה), מנוחה, פינוקים, חברים, ים וטיולים. אז אני מבסוטה על החופש.

תכננתם תוכניות מסויימות
לא ממש, רק ידעתי על טיול מתוכנן לאתמול.

הצלחתם לעמוד בהכל
רק הייתי שמחה אם הייתה לי קצת יותר משמעת לימודית, כי עכשיו אני קצת לחוצה שהייתי יכולה להתקדם יותר. נו שוין, מחר שוב ספריה ברבאק.

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך
בהחלט, נחתי וטיילתי ופגשתי חברים אהובים והיה לי זמן איכות עם החבר וגם הצלחתי ללמוד. אז מצוין.

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות
בהחלט הייתי מוצאת מה לעשות, הייתי שמחה לעוד שבוע.

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון... היה לי כיף. בורכתי באנשים מדהימים סביבי, יש לי באמת המון מזל!

מקווה שהיה לכם חג שמח ומהנה. אכן היה - מקווה שגם לך!

החירות שלי....

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל? מפגשים למינהם איתכם עם הקבוצה של אביב גפן עם עוד אנשים שמזמן לא פגשתי , בתי קפה עם חברות,והרבה הרבה הרבה אוכל,זה מתסכל חבל שבאוכל יש קלוריות ואי אפשר לאכול כמה שבא בלי לבכות אחר כך :)

תכננתם תוכניות מסויימות?תכננתי, עשיתי הכל נראה לי...

הצלחתם לעמוד בהכל? נראה לי שכן,לא עולה לי משהו שרציתי במיוחד לעשות ולא עשיתי...

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך? אם הייתי נוסעת לאיזה אילת/ים המלח הייתי מנצלת אותו טוב יותר :) אני ממש זקוקה לחופשה!

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות? אז הייתי גונבת בנק ונוסעת :)

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון-ואם יש הרבה מילים? אתם מכירים אותי בתור אחר שיודעת לסכם בקצרה? :)

חזרה לעבדות מהנה לכולכם! כמה שאפשר...

היה חופש?

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל? היה חופש מהלימודים של שבוע וחצי. אבל לא הרגשתי את החופש כי תמרנתי בו בין 2 עבודות, להפגש עם בנות מהלימודים על כל מיני דברים של הלימודים, סידורים וכו'.

תכננתם תוכניות מסויימות? התוכניות שלי כללו לעבוד ולעשות את מטלות הלימודים שלי.

הצלחתם לעמוד בהכל? עבדתי כשיכולתי והיה אפילו יום שהסתפקתי ב5 שעות בלבד בעבודה אחת כי כבר קרסתי מעייפות. לגבי הלימודים לא עשיתי כלום! תכננתי לבנות המון מערכי שיעור ואני אפילו לא יודעת איזה שיעור אני אעביר ביום רביעי הקרוב בביה"ס אז בטח לא מה יהיה הלאה...

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך? ממש לא. עם כל זה שלא הספקתי כלום ללימודים, גם לא נחתי ואני יודעת כמה אני זקוקה למנוחה.

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות? לא היה נמאס! הייתי עובדת עוד ואולי עודה שיעורים לשם שינוי.

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון... אני מרגישה שהזמן בפסח טס לי ממש מהר. לא חגגתי בכלל, לא עשיתי דברים כיפיים ואפילו את הדברים המבאסים שזה הלימודים לא עשיתי. גועל נפש של חג!

Optimistic Girl

New member
אמממ....

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל?
היה ויותר מידי...

תכננתם תוכניות מסויימות?
כן

הצלחתם לעמוד בהכל?
לא עמדתי בכולן,אך היו גם הפתעות נעימות..

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו צריך?
לא רוצה יותר שום חופששששש תחזירו אותי לשיגרה...

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות?
הייתי משתגעתתתתתתתתת

רוצה לחזור לשיגרה של לימודיםםםםםם

המזל שלי בפסח,
שאני שמרתי עליו, אך גם לא אכלתי מצות,
נו מוץ מלזנית מצות המושלמת שלי...

ככה שלא היו לי כאבי בטן או הרגשה שנתקעה לי מצה בגרון...
אכלתי בעיקר בשר אורז ותפ'א

מזל שמחר אוכלים חמץ התגעגעתי ללחם

בארבאבא

New member
עונה

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל?היו לי שלושה ימים קצרצרים,שבאחד מהם הלכתי לטיול בצפון.
היה מדהים וכייף.אין כמו לטבול בנהר עם מים קפואים אחרי הליכה ארוכה בחום

תכננתם תוכניות מסויימות?כן

הצלחתם לעמוד בהכל?כן

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך?כן,למרות שהוא היה קצר מידי.אבל..צריך כסף

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות?אוי ואבוי אם היה עוד שבוע פסח.
אני מבחינתי,אומרת שכבר צריך לקצר לקרציות הקטנות את החופש.שבועיים וחצי זה יותר מידי!

ילדים זה דרעק,וזה פשוט עצוב שכל מה שהם עושים היום זה לטייל בקניון!
שונאת אותם.אם אחליט להביא ילדים לעולם,הם יהיו רק בנים!

AS00AS

New member
נגמר!!

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל?-> היה, טיילתי עם חברים, על האש עם משפחה,

תכננתם תוכניות מסויימות?->לא

הצלחתם לעמוד בהכל?->לא תכננתי אבל זרמתי עם מה שקרה

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך?-> כן

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות?->טיול נודד מכתשים

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון...->לבני ישראל שיצאו ממצרים
הייתם עבדים 400 שנה, לא יכולתם לחכות עוד 5 דקות בשביל לאכול לחם כמו שצריך?!

irreplacable

New member
שלום שלום
עונה

אז מה עשיתם בחופש? היה לכם חופש בכלל? היה אמור להיות לי חופש אבל אני בטיפשותי קבעתי לעצמי עבודה זמנית כי רציתי להיות עסוקה כל הזמן .. עכשיו אני מתחרטת על זה כי עכשיו אני מוצפת בעבודה ואם הייתי מכינה כל מיני דברים מראש בחופש אז עכשיו היה לי קל יותר .. לא נורא..

תכננתם תוכניות מסויימות? לא תיכננתי.. הכל היה די ספונטני..
הצלחתם לעמוד בהכל?

להרגשתכם, ניצלתם את החופש כמו שצריך? לא.. סתם עבדתי יותר מדיי כמו שכבר כתבתי

אם היה עוד שבוע פסח, היה יותר מידי ונמאס או שהייתם מוצאים עוד מה לעשות? הלוואי! בדיוק אמרתי את זה לעצמי היום! שהלוואי והיה עוד שבוע חופש והפעם הייתי נוהגת בחוכמה

כל דבר אחר שבא לכם להגיד ולסכם את השבוע האחרון... ממש נהניתי בטיול שלנו

מקווה שהיה לכם חג שמח ומהנה

למעלה