תם ונשלם

תם ונשלם

חברים היום הגשתי סוף סוף את פרוייקט הסיום של קורס המולטימדיה שאני עושה, ובטח אתם שואלים למה זה נוגע לכם ולמה אני פותח הודעה חדשה לכבוד המאורע הזה. אז אני אסביר למה. הפרוייקט היה על רדיוהד, ויותר בפרוט, עשיתי מצגת אינטראקטיבית בפלאש וגם סרט וידאו על רדיוהד, המצגת מיועדת לכאלה שלא מכירים את רדיוהד וירצו להכיר את רדיוהד אחרי המצגת, או לכאלו שכבר קצת מכירים את רדיוהד ורוצים עוד. וכמובן לאלו שמכירים טוב ויסתכלו בצורה אחרת על העבודה. אז אני רוצה להודות לכולם שהגיבו על השאלות שלי, ועזרו לי לבחור את השירים שאני שמתי בעבודה (אגב, השירים שנבחרו הם: creep, street spirit karma police והוידאו שהכנתי הוא לשיר just ) והמון המון תודה לשרה, אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייך. המצגת לא מיועדת לאינטרנט, היא שוקלת 190 מגה בייט, אבל מי שמאד רוצה לראות, וכמובן מי שמחפש עובדים בתחום... תיצרו קשר ונראה מה יהיה אפשר לעשות. פי זה יצא ארוך... ברקע: U.N.K.L.E. - CELESTIAL ANNIHILATION

polyethylene

New member
איזה כיף !!! ../images/Emo9.gif

הפרוייקט ממש מדהים, ואני לא אומרת את זה כי אני משוחדת... מה היית עושה בלעדיי ? |אמוטיקון מסמיק...| עובד יותר קשה כדי למצוא קטעי וידאו אולי ??? מה זה משנה ? העיקר שסיימת ויש לך "זמן לנשום", (אתה יודע למה הכוונה...), עכשיו תבלה קצת יותר עם החברים, תנגן, תקפוץ לאיציק להגיד שלום וסתם תקפוץ להגיד שלום, או להיפך... אוף, הבנת את הכוונה שלי !!! בוקר טוב

בוקי ש

New member
אחי, האם יש לך צורב?

אם כן, אפשאי לשלוח לך דיסק לצריבת המצגת? אם לא, אפשרי שתשלח את הדיסק של הצגת שלך( שאני מניח שיש לך...) חן חןחן בוקי
U2 - sunday bloody sunday

למעלה