תם מושג צבא העם

רטוש

New member
מזמן הוכחת שאתה הולך אחרי כל משב

רוח וגם אחרי הפלוצקר ... התורן- מצטער מאוד ניר אכזבת אותנו קשות. בכלל הניסיון הדי פאטתי כאן לסנוט בכל תחלואי יחסי חברה- צבא בראש הממשלה הבא- כן לא התבלבלתי שאול מופז... יטפח על פניהם של הפופוליסטים. אם צבא העם יפורק תתפרק גם ישראל כולה - צרה עינו של הפלוצקר שהינו אחת הרעות החולות הגדולות שייצאה לנו רומניה בשנים האחרונות - יותר אפילו ממכונית דלתא או ביצים רקובות אחרות....

ניר נגר

New member
וכרגיל אין לי מושג על מה אתה מדבר

אני מניח שמאחורייך עומדים גדודים גדודים של מאוכזבים...מסור להם בשמי חג שמח...

maoz9

New member
אני דווקא הבנתי אדוני מנסר הפורמיקה

אם תרצה נסביר לך לאט לאט.... פלוצקר הוא כותב המאמר - הוא איננו יליד הארץ כי אם ייבוא אישי מרומניה, בדיוק כמו מכונית דלתא המפוארת תוצרת העם הרומני וכולי.. חג שמח והמשך אכילת נסורת נעימה לך...

ניר נגר

New member
מעוז..תרשה לי לא לרדת לרמה שלך

אני עומד מאחורי כותב המאמר בדברים שהוא מייצג (חוץ מזה אני מביא לכאן כתבות בין אם אני מאמין בהם ובין אם לאו, בכל זאת מגוון הדעות פה רחב, ויש פה מלא סוגים של אוכלי נסורת למינהם) זה שצבא העם זה מושג שעבר מין הארץ לא סבר פלוצקי צריך להגיד לי. זה שהוא יוצא רומניה גם מעניין לי את אחוריי, מבחינתי הוא יהודי! ואני לא מתכוון לרדת לגזענות לשמה. קודם צריך להיות אדם! חג שמח גם לכם

negev

New member
חג שמח לנפילת האסימון !

כנראה שעדיין לא עברת לכרטיס טלכרט או סלולר , אם כן מזמן היית יודע שזה לא צבא העם . כאשר קרוב ל50 אחוזים ממחזור גיוס של הבנים לא מגויס מתוך אזרחי ישראל בגיל בגיוס , האמרה של צבא העם מרוקנת מתוכן . חג חירות שמח , בחירות כל אזרחי ישראל .

maoz9

New member
עוד פלוץ מבית פלוצקר....

מזכירות לי קצת את הוגה הדעות היפאני שרק לפני עשור כמדומני דיבר על "קץ ההיסטוריה" תום עידן המלחמות ..... המציאות קצת שונה... אפילו בארה"ב שלה כידוע יש "קצת יותר" כח אדם (מאות מיליוני אזרחים) ובה בוטל חוק גיוס החובה מאז 1973, נערכים ל- גיוס חובה של אזרחים בעקבות ההסתבכות בעירק כיוון שישראל מסובכת "קצת יותר" מ-100 שנה עם כמה "חובבי ציון" החלומות באספמיה על אודות צבא מצומק (כפי שאכן קורה היום כמפגן של אנומליה מוטרפת) לא רק שלא יחזיקו מים- אלא מסכנים את עצם קיומה של ישראל בטווח הארוך. כפי שנכתב פה - נכון זה נורא פופלרי היום לומר שצבא העם מת - העניין הוא שאם לא נתחיל להחיות אותו ומהר לא נשאר פה מספיק זמן בעתיד לשגות בחלומות של שוטים.

למעלה