תם פרק...

תם פרק...

ככה בדרך, באמצע היום, בין שיר לשיר, הושמעה הודעה...יפה ירקוני הלכה היום לעולמה. בת 86 . "הלחשנית". "זמרת המלחמות". בשבילי היא זכרון ילדות של תקליט ראשון על פטיפון גרארד ענק, בעל זרוע ארוכה שמורידה תקליט אחר תקליט. הבטתי בתקליטים שעל המדף...ומצאתי את התקליט המלווה אותי מאז. אחד משירי הילדות הוא השיר הזה. וגם זה, לא בביצועה אבל בהחלט יש לה זכות ראשונים בהשמעתו. ומחרוזת משירי ילדים. תם פרק ...

TJ

New member
עכשו היא בפרק ב'

אולי שרה דואטים עם שושנה דמארי או עם אריק לביא. מנוחתם עדן.

גלי130

New member
עצוב מאוד ספור שנותיה האחרונות

של יפה ירקוני שמחלת האלצהיימר פגעה בה. כבר מספר שנים שחייה לא היו חיים ובטוח שקשה היה למשפחתה לראותה במצבה. אני מאחלת לעצמי שכאשר יגיע יומי אעשה זאת בכבוד ובדעה צלולה. ועכשיו - לשנת 2012 ביומה הראשון. גדלנו בשנה בין לילה - ואצלי כלום לא השתנה. רק להתרגל לרשום 2012. זהו. ערב טוב חברות וחברים.

Sודית

New member
יהי זיכרה ברוך

איזה שיר הבאת.....נחמד. אני נזכרת תמיד בשירים העצובים, הקודרים שלה. כמו באב אל וואד וכאלה......

Sודית

New member
אני יודעת, בהחלט ותודה על השירים

רק אמרתי שמשום מה עשאני חושבת עליה, אני נזכרת דווקא בשירים הכבדים, העצובים שלה, לא יודעת למה. למשל היי דיו....בחיים לא זוכרת שזה שיר שלה....ועוד....

EK55

New member
יפה ירקוני שלנו,הלכה לעולמה.יהי זכרה ברוך

יפה יצגה תמיד את ארץ ישראל היפה ויצגה את ארצנו בחו"ל בכבוד גדול. מחלת האלצהיימר דרדרה אותה אל המות. וכל זה תוך שנה אחת. בשנה האחרונה קפצה עליה הזקנה. היא היתה אישה יפה וחזקה מאד והיתה יכולה לחיות גם אחרי גיל 100 שנים.

למעלה