תם-תם וחלומית...

תם-תם וחלומית...

אתן בוכות? אני כבר הפסקתי, בשביל האוצר שלי. שוב תודה על היחס החם. ותם-תם, יש לי בן, מקסים ומתוק בן חמישה חודשים העונה לשם אילם (מבטאים את זה כמו אילאם). וחלומית- אם הייתי מתגברת כבר על כל הקשיים, לא נראה לי שהייתי פה... יש רגעים שאני בטוחה שכבר התגברתי על הכל, ואז אני מאושרת, ויש רגעים שכל כך קשה, שממש כמו מיכל, אני פשוט בורחת לי לטיולים בעולמות אחרים. ויש לילות, שאני כל כך כל כך רוצה את אהובי ומתגעגעת עליו, ואז אני ניגשת למיטה של אילם, ומציצה בו לרגע, ויודעת שאהובי נמצא איתנו, כל הזמן. ואם בזה לא הייתי מאמינה, כבר לא הייתי פה. שני

מיכל לב

New member
שוב לא מוצאת את המילים,

בוקר טוב שני. קראתי את הודעתך עוד אתמול והאמת היא שלא ידעתי מה לכתוב.ישנן סצנות שאתה רגיל לפגוש רק בסדרות טלויזיה, חדשות ואז זה נראה כאילו זה לא לקוח מהמציאות,לאף אחד זה לא קורה אבל האמת היא שזה כן, ושהכל יכול לקרות לכל אחד מאיתנו. שני, אני בטוחה שבסופו של דבר את רק תצמחי ותתעצמי מתוך הקשיים ואין לי ספק שהעוצמה הזו תוביל אותך למקומות חדשים ויפים. המון אהבה, מיכל :cool:

שני מתוקה

התכוונתי ``התגברת`` על הקשיים שניצבו מולך בעבר , ברם לא נגמרים לנו החים ואיתם גם הקשיים, בכל אופן הערכתי את דרכך להביא חיים לעולם ולעשותו מאושר איתך.מתוקה הזמן הוא המרפא לכל דבר, הזמן הזה קחי אותו באהבה לך לבנך ולכל הסובבים אותך וראי בו רק אהבה אור ויופי. באהבה ואור חלומית:)

למעלה