תמהה לדעת

תמהה לדעת

לפי מה שבני הבית פה מתארים, בתחילת נטילת הרמדי הם עוברים שינויים רבים. לפני שאני פונה עם אדוארד לטיפול הומאופטי אני שוקלת ברצינות מהם השינויים שהוא עלול לחוות? הרי בחייו הקצרים יש שינוי מדי יום ומדי שעה, איך הדבר ישפיע עליו? הרי עוד אין לו חוסן ומנגנונים להרגשת ביטחון והשינויים בחלקם לא יהיו גלויים לנו (=ההורים שלו).

שלום אהובה מה שלומך

השינויים הם לאורך הדרך ולאו דווקא בהתחלה. אלא שבהתחלה חשים בהם יותר בגלל השינוי ביחס לנקודת ההתחלה. השינויים הם ברובם טובים, משמחים, מעודדים, אך בני אדם מעדיפים לשים את תשומת הלב דווקא על הקשים. ולו היו אומרים לאדם שלאורך המסע מחלקים גם מתנות ופרסים האם לא היה יוצא אליו ? וכך זה בהרבה מקרים. לגבי אדוארד אל לך להדאיג את עצמך בזוטות. דווקא בגלל גילו הצעיר הוא לא אמור לעבור שום קשיים מיוחדים, על פי נסיוני כמובן ( כמעט 15 שנים ). מעולם לא ראיתי ילד או תינוק שחלילה ניזוקו בגלל ההומיאופתיה. זו רפואה עדינה מאוד ונשגבת. הרמדי תעזור לו להתפתח נכון ובקצב שלו, החוסן שלו יגדל ורבים הסיכויים שיגדל להיות ילד מאושר ומפותח. מעבר לכך הוא מצויד בכל מה שדרוש. לנו ההורים לעולם אין יכולת לדעת הכל. האם אנו יכולים לדעת מה המזון, האויר, המים, התרופות הכימיות...עושות? מה לעשות שרון. כמו כל ההורים ובהם גם אני, אנו מתפללים שילדנו יחיו את חייהם טוב יותר מאשר אנו חיינו.

שלומי טוב -תודה ששאלת

חלומותי גדושים בפרטים ולעיתים אני מתעוררת ומרגישה שעבדתי מחשבתית המון שעות. לעניין אדוארד- אני שמחה שהירגעת אותי. מצבו מישתפר ומתערר לפי מזג האויר... מצטרפת לתפילתך למען ילדינו.

למעלה