תמהיל חדש מעוניין בחוות דעת...

ניקו46

New member
תשובה...

אני לא מתחבר לחזיון הפסימי שלך , אתה לא יודע מי אני ואיפה אני עובד לכן אין ביכולתך לקבוע נושאים של יציבות או הכנסות עתדיות...

הייתי מעוניין בתגובה ענינית לעצם ההצעה האחרונה שקיבלתי בכל מה שנוגע לריביות ומסלולים

תודה

ניקו46

New member
תמהיל חדש מעוניין בחוות דעת...

היי
שויי נכס 2,480,000
שכר נטו (רווק) 18,000
הון עצמי 1 מליון

האם יש מקום לשיפור?
לא בטוח שהריביות הכי טובות,

תודה

מאיר וידר

Member
מנהל
הכל ל-30 שנה ב-3 מסלולים

מה ההיגיון לקחת משכנתא בצורה כזו כמו שהבנק "דאג" לך?

EcoT

New member
המשכורת שלך לא תומכת

במשכנתה של מליון וחצי. אתה צריך החזר של 9000 שח כדי לקבל משכנתא יציבה וסבירה. יש לך הכנסה יפה, הון עצמי גבוה, למה לכבול את עצמך למשכנתה רעה ויקרה שההחזר שלה יעלה עם השנים.

ניקו46

New member
תגובה...

ראשית תודה עבור התגובות
אני מצרף תמהיל נוסף מבנק אחר ..

אני גם לא כלכך מבין את עניין המשכורת הנתמכת..
מה אם יש לי העלאה שנתית של 3 אחוז בשכר ואני מתכונן לפרוע כל 5 שנים קרוב ל 350 אש"ח, האם לדעתך עדיין השכר אנו נתמך?

תודה

EcoT

New member
הריביות לא רלוונטיות

מה שרלוונטי הוא שאתה מנסה לקחת משכנתה של 1.48 מליון שח ולהחזיר 6500 בחודש, זה לא מספיק. בשביל משכנתה כזאת אתה צריך להחזיר 9000 שח וזה יותר מידי למשכורת של 18,000. אגב אני לא מסכימה בנושא בהוצאות של רווק, מצאתי שרווקים הרבה פעמים מוציאים הרבה חודשית דווקא בגלל שהם רווקים. בכל אופן 9000 שח זה מחצית מהשכר ואני מסופקת אם יהיה בנק שיסכים לכן מציעים לך משכנתה גרועה שתשלם עליה 10 שנים והקרן כמעט ולא תזוז.
בקשר ללהחזיר 350 אשח כל חמש שנים זה בהחלט יכול לעזור אבל רק אם תקטין שנים ולא את ההחזר החודשי. אבל וכאן אני מסכימה עם עונה, ציפיות שכר ותחזיות זה יפה מאוד אם באמת הן מתממשות אבל אם משהו יקרה והן לא, אתה יכול בעקבות משכנתה כזאת למצוא את עצמך בלי בית ובלי רוב ההון העצמי שחסכת, לא חבל?

למעלה