תמהתני

תמהתני

לאחרונה קצתי מעט בצפיפות של הרקדה של 900 איש (ההרקדה של גדי באוניברסיטה). מצד שני, הרקדה של 50 איש גם נראית לי חסרה משהו.. מישהו מכיר הרקדות בינוניות - כאלה שיש בהם הרבה אנשים, מה שתורם לאוירה כמובן, אך מצד שני - יש מקום לזוז בלי שידרכו עליך כל שניה? הרקדה של 200 איש, נניח? אם אתם מכירים הרקדות כאלה, באיזור המרכז - אשמח לשמוע על כך.

רעננה יום ה´ - מומלץ !!!

לבריזה. ברעננה, ביום ה´, באולם המטרווסט כ-500 רוקדים, אך בהחלט לא צפוף, אולם ענק ממוזג ומאוורר, שרותים נקיים, רצפת פרקט, חתך אוכלסיה של בעלי וותק, מרקיד (שלום עמר) שנותן ריקודים לפי רשימת-לוח, קפיטריה, גישה קלה וחניה נוחה ומעל לכל אווירה טובה. מומלץ מומלץ מומלץ !!! מירי.

"גולדה" (בריזה) בחולון ../images/Emo8.gif

יום ה´, "גולדה" (בריזה) בחולון. אני לא רוקד שם. המרקיד נחמד (וותיק מאד, לא "משחק אותה" "כוכב", איש צנוע וקשוב), החברה נעימה, הרוקדים וותיקים ברובם. האולם מיועד לריקודי עם, ממוזג היטב. השירותים נקיים... כדאי לנסות. הייתי ממליץ לך ללכת כל יום חמישי למקום אחר, ולתאר לנו את העדפותיך. אל תסחבי את כל העדר אחריך, רק תביעי את דעתך בפרמטרים של - 1. עוצמת הרמקולים ? 2. צפיפות הרוקדים - כמו שאמרת, יותר מידי זה כבר עדר שעלול לרמוס אותך, פחות מידי זה לא כל כך נחמד. 3. איכות המזגנים 4. האם המרקיד מבלבל את המוח בהגיגים, תיפוף ושירה, או שהוא נותן לרקוד בשקט ? 5. איכות הרוקדים - לדעתי נמדדת דווקא באילו הרוקדים במעגל החיצוני, רוב אלו שרוקדים במעגל הפנימי הינם "חדשים" שיודעים כמה ריקודים ונורא נרגשים להפגין זאת. 6. נתונים סביבתיים כגון חניה, שירותים, יש/אין משהו לשתות ... ? ובכלל לא מעניין אותי איך קוראים למרקיד/ה

stivgold

New member
למה גולדה?

קודם כל המדריך אינו מחובר לגרופי מסויים, זה מאפשר לו לנווט ולגוון בין כל הריקודים בחופשיות, שנית, שקט וצנוע, וכמו שציין זקנמוךקרח יש כמה + נוספים.

לפי דעתי ההרקדה בגולדה עם...

שמעון מרדכי מעולה!!! אני הולכת לשם קבוע. המקום גדול, ממוזג ואמנם עמוס אבל לא מדי. לדעתי שמעון מרדכי הוא מרקיד נהדר,צנוע,נחמד,מתחשב ועוד... הוא יודע לגוון בין הריקודים ואני ממליצה בחום על הרקדתו.

תודה לאלה שענו לי

שכחתי לציין שיש פרמטר נוסף שחשוב לי - חתך גילאים. אני בת 24, ואשמח להגיע להרקדה שיש בה גם צעירים בגילי.

avigal23

New member
../images/Emo91.gifאם בא לך...

אז אני ממליצה בחום על ההרקדה שביום חמישי באליאנס... אם יש שם המון אנשים? האמת לא ספרתי וזה משתנה מפעם לפעם {ביום חמישי האחרון {אתמול} חגג חודש להווסדותו!!!}
הגילאים נעים שם בין 20 ומעלה...{טוב חוץ ממני(14)}
יש את המתחילים שיש שם יחסית הרבה אנשים ולפעמים באים פתאום באמצע...אחר כך יש את הביניים - מתקדמים שבזמן האחרון שהייתי היו הרבה ולאט לאט ככל שהלילה מגיע לקיצו וכבר הנה יום חדש-יורדים מספר האנשים... מספר יותר מדוייק יהיה אפשר להעביר לאחר החגים... אבל עדיין מומלץ להגיע,לבדוק את המקום...את האווירה,אם את נהנית {הכי חשוב} הנה מצורפת מפה...המקום-מרכז ספורט אביב אליאנס... בקצרה-פרטים על הזמנים: 20:30 מתחילים 21:30 ביניים - מתקדמים {במתחילים בביניים ובמתקדמים יש גם זוגות (כלול בזמנים)} מסתיים באחת בלילה...

avigal23

New member
אם התמונה שצרפתי לא עובדת לך

(לי היא לא עבדה) אז הנה אני מקווה שזה יעבוד... ואם לא הרח´ הוא:ברודיצקי פינת סלואדור...

גולדה - חולון והמרקיד

אכן צדק זקנמוךקרח ההרקדה עם שמעון מרדכי פשוט איכותית ובאמת לא כל כך חשוב אצלו חתך הגילים כולם מרגישים בנוח.. אפרופו המרקיד - לאותו מרקיד שמעון מרדכי יש הרקדה בקבוץ גבעת ברנר בימי א´ - אולם בינוני (טוב לחורף) אבל כמות הרוקדים טובה והאוירה מצוינת
- אתם מוזמנים.

למעלה