תמה אליפות אירופה...

אמא לה3

New member
תמה אליפות אירופה...

שלב הסיכומים הגיע... התוצאות לפי דרוג המקומות ג'וניור - קבוצתי מקום 16 יחידות: נועם 57 נופר 58 יובל 68 בוגרות - ולריה מקסיוטה - מקום 9 בקפיצות, לא עלתה לגמר כי היו חסרות לה 0.063 נק' לעלייה. חבל. רוני רבינוביץ' - מקום 19 ולריה מקסיוטה - מקום 21 שאר הבנות השתתפו במכשיר אחד או שניים. קבוצתי מקום 16 מתוך 25

אמא לה3

New member
והשאלה המתבקשת מבחינתי היא

הרי זאת היתה תחרות "השיא" השנה לא? (תקנו אותי אם אני טועה) מדוע המתעמלות לא היו מוכנות אליה (ואני לא מדברת על רוני/ולריה), מדוע שאר הבוגרות לא התחרו על 4 מכשירים? אם לא בתחרות כזו אז איפה??? גם התוצאות של הג'וניור לא מדהימות בעיניי, פער של 10.825 בין המקום הראשון לנועם וינוגרד שדורגה ראשונה בין הישראליות (מקום 57). מתסכל לא?

נעממהה

New member
אין לי כוח לתוצאות מלאות, אבל...

אין לי ממש כוח להעלות את התוצאות הסופיות (ראיתי את זה באינטרנט כבר..) אני זוכרת שבת' טווידל זכתה בשתי מדליות זהב: קרקע וקפיצות.. אבל האמת, רציתי להסב את תשומת לבכם לזוכה במדלית הארד על הקורה- רלוקה האידו. זוכרות אותה? כן, כן, זאת הפצלוחה מהסרט על the secrets of deva!!!- זאת שהם קוראים לה "פיטיק" (לדעתי עד היום יש לה את הכינוי הזה...) מאז שראיתי את הסרט (שנמצא ביוטיוב לכל המעוניין) הפכתי לאוהדת שלה וממש שמחתי לראות אותה שם! תודו שגם אתם פיתחתם אמפתיה כלפיה! אני לא יודעת בדיוק להסביר את זה.. אולי זה שרואים ממש מה היא עברה עד שהיא הגיעה לזה.. לא יודעת. הנה סרטון מהתחרות: http://www.youtube.com/watch?v=7WAiKDdUx-w אה, ואם אתם רוצים סיכום של תוצאות הג'וניור זה ככה: ר-ו-ס-י-ה שתי רוסיות: ויקטוריה קומובה ואנסטסיה גרישינה, זכו בשתי מדליות זהב כל אחת מתוך ארבעת המכשירים ... יש למה לחכות מרוסיה ללונדון 2012. נראה שהשליטה הרוסית חוזרת, לא? מה דעתכן? זה טוב או לא טוב? משמח? מה אתם מעדיפות?

תודה, לא שמתי לב

מגניב לשמוע על פיטיק... לגבי הרוסיות, אני מאוד שמחה. אני אוהבת מאוד את העבודה של הרוסיות.

Tammie

New member
אני ממש שמחה לשמוע על פיטיק!

ממש אהבתי אותה בסרט וזה ממש נחמד לראות שהיא עדיין מתחרה, וגם מצליחה. בקשר לרוסיות- גם אני אוהבת את הסגנון שלהן ואני אשמח לראות אותן תמיד :)

יפה

שני גמרים, לרוני ולולריה. האם זה יספיק בשביל קריטריון ישראלי לאולימפיאדה?

אמא לה3

New member
על איזה גמרים את מדברת???

רק ולריה היתה קרובה לגמר בקפיצות וגם זה לא.....

אה נכון

למעלה