תמה לה תקופה נפלאה

gaia20

New member
תמה לה תקופה נפלאה

שלום לכולם
אני מניחה שרובכם הבחנתם בכך שאינני נמצאת פה כמעט

לאחרונה לקחתי על עצמי תפקיד ניהולי חדש בעבודה ובגלל שטרם סיימתי את לימודיי, השילוב בין השניים לוקח את מירב זמני.

מאחר ותפקיד המנהל הוא לנהל את הפורום (תפקיד שאינני מצליחה להגיע אליו בסיומו של יום) ומאחר וברצוני להשאיר את הפורום פתוח בשבילכם ובשביל גולשים חדשים אחרים, החלטתי להפסיק לנהל את הפורום ולהעביר את התפקיד הזה למישהו שיש לו קצת יותר זמן פנוי ויכול להקדיש אותו לטיפוח ועירור הפורום.

לטעמי, הכי טבעי שינהל את הפורום מי שמכיר את הגולשים, עונה להם ויכול להיות מספיק אחראי ומסור כדי להבטיח את שימור הבית הקטן שלנו

להמשך ניהול הפורום בחרתי והמלצתי על שירי - בניק ל3 שהסכימה לקחת על עצמה את התפקיד ולהמשיך רצף של בערך 10 שנים לפורום שלנו ועל כך ברצוני להודות לה

אני בטוחה שעשיתי בחירה נבונה.

אני עדין כאן, רק לא בצבע כחול... קוראת, מתעניינת וכמובן אמשיך לשתף...

שיהיה לכולם סופ"ש נעים ושקט.

לילה טוב.
הדר.

שינויים בניהול הפורום

גולשים יקרים,

אנו מודים לgaia20 על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך דרכה

בהזדמנות זו, נברך את ל3 עם כניסתה לתפקיד ונאחל לה הצלחה והנאה ממנו

המשך גלישה נעימה בתפוז!

A Wolf Life F

New member

המון בהצלחה בלימודים וגם בעבודה

והמון בהצלחה למנהלת החדשה של הפורום, בהחלט מסכימה עם הבחירה

ל3

New member
חברות וחברי פורום יקרים

כפי שנכתב בהודעה, לקחתי על עצמי את תפקיד ניהול הפורום בתקווה שהבית הזה ימשיך להוות מקור ידע ותמיכה לכל מי שמתמודד עם מחלת הלופוס, השלכותייה, סיבוכייה, בעיותייה וכמובן למשפחות, חברים, ומכרים של החולים והחולות במחלת הלופוס .
אומנם תפקידי הוא לנהל את הפורום אך הצלחת הפורום היא ההצלחה של כולנו. דעתי ,מאז שגילית את הבית המקסים הזה, הוא שחשוב מאוד לשמר בית שכזה. כל אדם המתמודד עם מחלה כרונית כמו לופוס, צצות לו ספקות, שאלות, פחדים, לבטים בהתמודדות היומיומית עם המחלה. לכן חשוב כל כך בעיניי שיהיה לנו מקום בו נרגיש בטוח לחלוק, לספר, לשתף, לשאול מתוך הידיעה שמהצד השני של המקלדת יש בנאדם שיכול מאוד להיות שחווה בדיוק את מה שעובר עלי ושמבין במדיוק על מה אני מדברת ולכן הוא פה בפורום.

הבית הוא תמיד המקום הכי מוגן ואני מקווה שיחד נצליח לשמור על "הבית שלנו"-מקום המפגש שלנו לכל הדברים הקשים איתם אנו מתמודדים וגם כמובן לשמחות הקטנות והגדולות ולארועים המרגשים
מקווה ,יחד איתכם, שנמשיך לשמור על המסורת הנפלאה של פורום זה-הקשבה , תמיכה ומקום כיפי שתמיד רוצים לחזור אליו בסוף יום.......
שיהיה לנו בהצלחה.

nosh35

New member
בהצלחה

שירי שיהיה לך המון בהצלחה!

אני בטוחה כי הפורום ינוהל כראוי!

ל3

New member
הדר היקרה

אני לא מסכמת תקופה משום שפשוט אינני רוצה לסכם כלום- מבחינתי את חלק בלתי נפרד מהפורום המדהים הזה שהקמת ואינני רואה בעזיבתך את ניהול הפורום כתקופה שתמה אלה בהחלפתי אותך, כהמשך של דבר מדהים נפלא ותומך שהקמת במו ידייך.
כניסתי הראשונה לפורום הייתה עם הרבה חששות שכן באותה תקופה די הייתי בהכחשה מוחלטת למצבי- לא רציתי לדעת מה זה לופוס ולא לשמוע על כך ואז פשוט יום אחד גיליתי את הפורום הזה ומשם יצאתי לדרך חדשה- התמודדות עם המחלה, התמודדות עם עצמי. בזכותך הדר גיליתי מקום שהפך לי במרוצת השנים לבית שני . למדתי ממך המון על אופטימיות, נחישות, , סובלנות וקבלת העצמי. תרמת כל כך הרבה מזמנך, נסיונך וטוב ליבך לפורום וכולנו הרווחנו מזה!!!
אני מאחלת לך המון בהצלחה בעבודתך החדשה ויודעת כי השארת לי " נעליים גדולות" מאוד להיכנס אליהם ,בתקווה שאכן אוכל להמשיך את דרכך בהצלחהושהפורום ימשיך להוות ביית חם לגולשים בהווה ולאלה העתידיים להיצטרף כפי שהוא מהווה עבורי.
מחכה להמשיך לראותך פה איתנו ברור לך שאת חלק בלתי נפרד מהמקום הזה שנקרא " פורום לופוס"
אוהבת ומעריכה מאוד
שירי

gaia20

New member
תודה מתוקה

על המילים החמות שלך.
אני כמובן אכנס להמשיך לעדכן ואשמח לראות את הפורום פורח ומטופח

oorriiee

New member
תודה ובהצלחה...

הדר היקרה
אני רוצה להודות לך על ניהול הפורום המדהים הזה בצורה הכי טובה שיכולה להיות
וכמובן לאחל לך הצלחה בלימודים ובתפקידך החדש...ואיך אפשר בלי המון המון המון המון בריאות
גם אני בטוחה ששירי היא בחירה ראויה ונפלאה ובטוחה שהפורום ימשיך לתפקד לטובת כולנו
מקווה שניפגש באחת הפגישות או אולי בנ"צ...זכורני שאנו גרות באותה שכונה...
שוב בהצלחה

nosh35

New member
תודה על ניהול הפורום

תודה רבה על ניהול הפורום הנפלא!

שיהיה לך בהצלחה בעיסוקייך!
ואל תשכחי לבוא לבקר

matyc

New member
שירי בהצלחה יקירתי

אני בטוחה שהפורום בידים טובות
הדרינקה בהצלחה בתפקיד החדש

הדרי אין ספק שבמשך שנים

השקעת, תמכת, עשית, התמדת עם המון תבונה אהבה ומסירות.
בהצלחה בהמשך. הדר וכמובן הרבה אושר . טוב לשמוע שהסיבה להעברת השרביט
לשירי היא התקדמות חייך בהצלחה שכזו...ואין לי ספק שבכל מקום בו תהיי תצליחי ותתרמי.

בהצלחה לפורום בניהולה של שירי

למעלה