תמוה של נאצ´ו (( סבסטיאן.. ))

גלגלונת

New member
תמוה של נאצ´ו (( סבסטיאן.. )) ../images/Emo99.gif

אני אצטרך להתרגל לשם הזה, כנראה... (( סבסטיאן )) אבל יש לי תמונה -חמודה- ומי שיעז להגיד שנאצ´ו לא חמוד הוא יראה ככה !!! --->
טוף, אז תיהנוווו ! ג

Rotem Lisa

New member
מוי לינדו.. טה קיירו!!!

תודה, גצ´י.. את יודעת שאני חולה עליו, נכון ?! חסר לך שלא.. מה ?~!? את אוהבת אותו ?~!.. *בשוק* *שמחה* נאצ´ו מיי לאבבבבבבבב~~~~~~~~
~~~~~
~~~~~!!!!!!!!!

גלגלונת

New member
תגווופה לתותם...../images/Emo42.gif

תותם, לא צ´חכתי אותך ! את לא יודעת כמה הודעות כתבתי כאן וכמה תמונות שלחתי, והתפוז ה**
** לא שם ת´תמונות שלי כאן
... אממ... חמודה צ´לי, נצטרך להסתפק צ´תינו בנאצ´ו, כי אני :::::::: ~מ
ת
ה~ עלייייייייייו ! טוף ?
אממ... ראיתם את הבחירה של הצ´יקיטיטס הישראלים ? לדעתי ילד שהיה אמור להיות סבי אמור להיות בלונדיני מתוק (
) ולדעתי השנייה שלא נבחרה בתור נדיה הייתה דומה לה... אבל כנראה עדיף אולי לבחור את השחקנים לפי איך שהם משחקים (
) ... אה... רועי ורותם, מה נשמע ?! ועוד דבר אחד- מישהו יודע מאיזה אתר אני יכולה לקחת שירים מהעונה החמישית ? יש לי כמה אתרים ואין לי כוח להתחיל לחחחחפש ! שלכם,
גל

Rotem Lisa

New member
../images/Emo3.gif

כן צ´כחת אותי!! מה עם המכתב ?? אהה, וואלה, אמרת שיש לך טונות מבחנים.. מה ´כפת לי, שלחי כברררר!! :-O סתם, סתם..
אממ, סורי, גצ´יל´ה, נאצ´ו שלי, סוו.. מצאי לך חבר אחר. תודה!!!
**רועי ונאצ´ו שולטים** :))) לא שכחתי אותך, פוצקון שלי!
חחחח, סתם, גצ´י.. אבל הוא שלי, שיהיה לך ברור!
אני לא אוותר! ענבל לקחה לי את פקו, טלי לקחה לי את רופרט (שאגב- יהב נתן לי עוד 2 מדבקות שלו..
), ואת רוצה לקחת לי את סבס!! קחי את ניקו.. לא אמרת שהוא חמוד ?! אהה, גוני אמרה.. אז קחי את נדיה
רועי שליייייייייייייי, אל תחשבי עליו אפילו..
סבס (סורי, עונה 4.. אני חייבת!!) ורועי שלי, לי לי לי לי לי
*-*
~*^*~
~*^*~Chiquitita~*^*~
~*^*~

*Jennifer*

New member
אוף, שיסתפר!

מי רוצה לראות תמונה של נאצ´ו כשהוא יהיה גדול? כאילו, הוא נורא דומה לו ואני מניחה שנאצ´ו יהיה דומה לו כשהוא יהיה גדול.. אז
שמרית. נ.ב בעצם, זאת לא נראית תמונה כל-כך מוצלחת שלו.. אם זה לא דומה רק תגידו ואני אחפש תמונה אחרת.

בעע

נאצ´ו לגמרי לא יראה ככה שהוא יהיה גדול! נאצ´ו יהיה יותר כוסון! וכן נאצ´ו לא סבס! TaLi

Rotem Lisa

New member
../images/Emo107.gif

רייט!!! רייט!!! רייט!!! רייט!!! רייט!!! רייט!!! זו לא אני.. זו הרוח-רפאים של רותם
אררר.. מתי נאצ´ו (טלי רול, טלי רול..) בא לעזאזל ?!
רוח-הרפאים של רותם..
אני צריכה להרגע.. כלומר, רותם צריכה להרגע. יש לה סיוטים
אני רוצה לישוןןןןןן

למעלה