עידכוני מחלה...(ארוך)
היינו אצל הרופא שבדק, הקשיב, מישש ו... לא מצא סיבה שיכולה להצדיק חום כ"כ גבוה. אז נשלחנו למיון. חיכיתי שאבא יחזור מהעבודה, "אחסנתי" את הגדולים אצל הסבים ויצאנו אל הלא נודע. אני עדיין בטראומה מהחוויה הנוראה שנקראת מיון ילדים. ושלא תטעו, אין לי טענות לרופאים ולאחיות, הם היו נחמדים, מסבירים ומאוד מקצועיים. אבל תינוק חולה זה קשה ותינוק שצריך לעבור את כל הבדיקות האלה שעוברים במיון זה קשה עוד יותר. לקחו בדיקת דם וחזרו תוצאות שהעידו על דלקת רצינית. השאלה היכן? באזניים נמצא מעט אודם שלא מצדיק חום כזה ורמות כאלה של כדוריות לבנות (פי 3 מהנורמה). הראות נשמעו תקינות והחשד היה לדלקת בשלפוחית השתן (שמחייבת אשפוז וטיפול אנטיביוטי דרך הוריד). לרגע הייתי על סף פירוק. העברתי את תמוז לידיים של אבא, יצאתי לשאוף אויר, שתיתי מים וחזרתי בכוחות חדשים. אחרי שהצלחנו לייצר שתן מהתינוק שכבר היה באפיסת כוחות ולא התנגד לשום דבר, נעשתה הבדיקה והחשש הופרך. נשמנו לרווחה! אבל עדיין נשאלת השאלה, אז מה כן? צילום ראות הראה דלקת ראות (שמשום מה לא נשמעת בסטטוסקופ). צויידנו באנטיביוטיקה וחזרנו ה ב י ת ה !!! מותשים, אך יותר רגועים. בינתיים, לאחר 3 מנות של התרופה, תמוז מרגיש הרבה יותר טוב. היום היה חום לא נורא גבוה רק פעם אחת ואנחנו מקווים שאנו במגמת השתפרות. הוא בוודאי ישכח מהר את ה"חוויה" אבל לנו תשאר צלקת. בעקבותינו, החליטה חברה שביתה בת השנה וחצי עם חום גבוה כבר שבוע וללא ממצאים לנסוע לצילום. נסעה, הצטלמה ו... אושפזה במח´ ילדים עם דלקת קשה בראה ימין ואמירה חד משמעית שאם היתה מגיעה מאוחר יותר לראה היה נגרם נזק בלתי הפיך. נקווה שגם היא תחלים מהר. תודה לכל המתענינים ומאחלת לכולכם רק בריאות!!!