תמונה אחרונה...

orali

New member
תמונה אחרונה...

הנה מספר תמונות שאהבתי במיוחד, אין צורך להוסיף במילים, פשוט להנות מהן, מקווה שתהנו ביי

גועל נפש

את/ה כל כך סוטה שאתה מראה התמונות המגעילות האלה מה יפה בלראות תמונה של איבר מין של אישה מול הפרצוף שלך! גועל נפש ועוד תהמונות מעווטות כאלה

מה הקטע שלך..?

אנחנו מקבלים מלא תמונות כאלה כל יום מהבחור המיוחד שלי אוראלי אז אם לא נוח לך אז אל תסתכלי בכלל על זה ואל תגיבי... ויש אנשים שזה מאוד יפה!!!!!! שרוני :(

orali

New member
כל הכבוד אחות

כל הכבוד אחותי תודה על התמיכה מת עלייך ומצטער אם נפגעת... ביי

גם כן אמריקן קקרית H-(

אם היתה לך קצת הבנה בסיסית בסקס וכל מה שמסביב היית אולי מודעת לכך שגברים מגיבים באופן שונה מנשים לסוגים שונים של גרויים. בעוד נשים אוהבות שידברו או שיכתבו אליהן, גברים נדלקים מהר מאד ממראות ויזואליים בוטים. וכן, יש גם נשים (אולי לא ילדות קטנות כמוך) שזה עושה להן טוב. כנראה שמקומך לא בפורום הזה. בסקס אין כזה דבר ``סטיות`` כל עוד זה חוקי ושני הצדדים (או יותר....) מסכימים ונהנים. אז לכי לך אל בובות הברבי ושחקי איתן עד שיהיה לך רטוב.

orali

New member
תודה גם לך

תודה גם לך מי שלא תהיה או תהיי אין לי מושג לא הבנתי באמת מה אמריקן גירל מחפשת בפורום סקס... אולי שמישהו יגיד לי....

ובכן: אני חוזר בי H-)

אחרי עיון נוסף בכתביה של העלמה, עולה כי גילה הכרונולוגי עולה בקנה אחד עם סגנון כתיבתה ועם עצם רתיעתה מהמציאות שכנראה לא היתה מוכרת לה עד כה. אז אמריקן גירל נשמה: ברוכה הבאה לפורום (לא שאני כל כך ותיק פה) את תגלי בקרוב הרבה עובדות חדשות ואולי מסעירות על עולם שלם של חוויות שתקוותי בשבילך היא כי עוד תתנסי בהן. ייתכן גם שתלמדי להנות מדברים שהיום נראים לך ביזאריים לחלוטין ובלתי ראויים. והעיקר- שמרי על ראש פתוח! המפתח לאושר בחיים! חתום בנשיקה חברית עין הסערה

אנ י לא ילדה קטנה

וותחילו להירגע רק בגלל שאני נגעת שמוצגת לי מול הפרצוף תמונה של איבר מין של אישה זה אומר שאני ילדה קטנה (אני חשובת שלא) ואני לא יכולה לא להסתכל כי אני אל יודעת איזה תמונות אלה לא סתם רושום קבצים אז אני פותחת ורואה תמונות כאלה.

תמשיך כך..

אוראלי אחי, המשך כך, אתה עולה באיכות התמונות לאט לאט.. ולך אמריקן מתוקה, קבלי ליקוק מהחתול להרגעה (ראי תמונה)

התלהבת..

אהלן אמריקן, (אין קיצור לשם הזה..?) למה מגעיל? זה רמז עדין... ומה זה התמונה הזאת שאת מצרפת? התלהבת עליה.. כבר ראינו אותה. בסדר, הבנו. מי זה מה זה? אם בא לך. אז ICQ 115782517 בליקוק חם.. החתול.

למעלה