תמונה בודדה

The L Name

New member
תמונה בודדה

אחרי שצילמתי עם המצלמה האהובה שלי בהופעה האחרונה (אני חושבת..) של רונה בתמונע, יצאה לי בסוף רק תמונה אחת מוצלחת לצערי בגלל התנאי תאורה הלא משהו תהנו :) לתמונה

סליחה על שהתפרצתי לכת שלכם, אבל...

אבל- התמונה , משהו משהו. אני לא יודעת מה היא שרה , כשצולמה, אבל- יצא זועק וחזק. מרטיט. ביי...

קוֹבּ

New member
../images/Emo119.gif השארי בחיקנו.

את מוזמנת, להצטרף.

קוֹבּ

New member
את מכירה הרבה אנשים ש"רוטטים"

מאנשים שהם לא אוהבים או מעריכים?
נ.ב. שתי לסביות הלכו לסרט. מה הסיכוי שבהפסקה הן יכו לקנות סיידר במזנון ויבקשו אותו "צלול"?

bזוהר

New member
הממ..

לא, אבל, בפורום של אמן מסוים, אמורים להיות אנשים שאוהבים ומעריכים אותו, אם בכל פורום יהיו אנשים שלא קשורים לנושא שלא הוא כבר לא יהיה פורום יחודי של דבר מסוים. אבל גם ככה זה פורום חברותי ופתוח וחופשי, שאפשר לכתוב בו (וכותבים), לא רק על רונה, אז מילא.

זהר/זוהר- למה את לא אוהבת אותי?

או שאת מקנא לרונה? כי תארתי אותה "מרטיטה"? וחוץ מזה, אני חמודה!

bזוהר

New member
לא...

לא כי תיארת אותה מרטיטה, ולא כי אני מקנאה לרונה, אה ו, אני גם לא לא אוהבת אותך. לא מכירה אותך. פשוט לא מבינה למה אנשים שלא אוהבים את רונה צריכים להיות חלק מהפורום שהוא שלה ומוקדש לה. זה קצת מוזר. אבל במקרה ספציפי זה, כבר אמרתי, זה לא. כי זה פורום קצת שונה. וזהו. בגלל זה זה אומר ש, זה בכלל לא יהיה מוזר אם תכתבי כאן למרות שאת לא אוהבת את רונה. גם קוב לא יכול לשמוע אותה, הוא שונא את הקול שלה, והוא משתמש קבוע פה:) אז סבבה... נ.ב- קוב יקר, קודם כל תודה. דבר שני, אולי יש דברים בפורום שגרמו לה לחשוב שאני לסבית או משהו:) אז טעות בידיך. זה הכל..שיהיה לך לילהטוב

קוֹבּ

New member
אבל אני מעריך אותה מכיוון אחר

אני מאוד אוהב איך שהיא כותבת. חות מזה, שמאז.. זה התמתן, ואני כן סובל את הקול שלה
ולגבי ההערה השניה, לא הבנתי אם זה אלי כי זה מנוסח בלשון נקבה ובגוף אחר, אבל נגיד שכן - אז לא, לא חשבתי שכן, וגם אם כן לא הייתי מנפנף בזה ככה
כי אינני מכיר אותך והאפשרות שזה אינו נושא שיהיה נוח להעלות על הפורום די סבירה. אבל הרעיון לא ממש העסיק אותי, אז זה לא רלוונטי. זה הומור שלי, קצת קשה לעיכול - נעים מאוד
סליחה על אי ההבנה. לילה טוב מאוד

אהובתי...

מניין לך אם אני נמנת על שומעי רונה או לא? האם כל "מעריצי" רונה חייבים להשתתף בפורום היקר שלך? יש כאלה , כמוני- שמתחברים לרונה, עוד שהיית באש"ש (הסתכלי בכרטיס שלי- לגילי)- ולא מתחברים למשתמשי הפורום. תתחברי לזה! ויום נהדר לך, קוב- על קבלת הפנים החמימיה והמרטיטה שלך...

0mroosh

New member
אין צורך לכעוס אנה פין יקרה. ../images/Emo9.gif

יום מקסים שיהיה.

לכעוס?../images/Emo46.gifאו לא לכעוס? זו השאלה

אני לא כועסת, רק- נעלבתי במקצת ... מבינה שאני לא רצויה כאן, כי אני אולי קצת זקנה... וגם לך, המשך יום נהדר- אוהב סרטים, חולני שכמוך!

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

הו לא, יש כאן זקנים, בואי לארח להם חברה..
עכשיו קצת רצינות, את מוזמנת להשאר כמו שאמרו מעלי והייתה אי הבנה קטנה, זהו זה. כל העולם כולו, גשר צר מאוד. באמת, והעיקר, והעיקר.

../images/Emo9.gifאוייייייייייייייייייייייייייייי

כמה אתה חביב, נערי! אבל, ממי- מתי היתה כאן שיחה אחת לרפואה במילותיה של הרונה? והעיקר, ההיא אמרה שכאן ראויים להיות עובדי/עבדי רונה. שאותה אני מכירה, שהיתה כזאת קטנה...מימי ערן צור.

הופעה

האמת שזה פחות קשור, אבל מישהו יכול בבקשה לכתוב לי פרטים על ההופעות הקרובות של רונה? אני מחפשת כבר המון זמן..

קוֹבּ

New member
יש היום אחת ../images/Emo7.gif

ב"תמונע", בתל אביב. for further details... אין לי מושג.

למעלה