תמונה חדשה מהיט רדיו

actimel

New member
תמונה חדשה מהיט רדיו

מלאני התארחה באתונה (וואו כמה שזה קרוב לפה) איזו תמונה מהממת... חבל שהיא לא הגיעה קצת יותר קרוב... לתחנת רדיו כאן בישראל תכף צביקוש יחטוף קריזה על הפונינט

actimel

New member
2

שיזמינו אותה לרדיו ת"א או לרדיוס או ל99 אסקייפ... זה לא מוזר שמלאני מסתובבת בכל העולם בתחנות רדיו חוץ מישראל? אני תכף מתקשרת לגאיידמאק לבקש שיעשה מערוף

actimel

New member
3 ולמי שהתגעגע לגרל פרנד

הנה יינג בכבודה ובעצמה. להלן "העוזרת" המאוד נאמנה של מלאני יש לציין. יו לחשוב שמלאני הייתה כאן כל כך קרוב לפני 12 יום... אוף!

actimel

New member
ואחריי ששטפנו את העיניים

הגיע הזמן לתקתק עבודה
יום מקסים לכולכם

תגידו זה רק אני או שהיינג הזאת מעצבנת קצת../images/Emo35.gif

או שאולי אני אומרת את זה מתוך קנאה...

britmel

New member
חחח../images/Emo6.gif

מה נסגר עם מל? למה היא לא קפצה לבקר אותנו...?? לא יפה... ומה נסגר עם יינג? מה היא חשה..? אני טוענת שמל לא לסבית עד שיוכח אחרת :) !
איפה תום..? ארר הם כאלה יפים ביחד

זה יהיה כזה מצחיק אם כן..

אני פשוט לא שומעת סטרייטים כנראה? יותר נכון... אני שומעת יותר מידי לא סטרייטים...

actimel

New member
יש אנשים שאומרים שמלאני סטרייטית כמו...

שבחוץ חורף
אה פאנז? בחייכם תעוררו... מה נסגר איתכם חברים? תזמינו אותה למצעד הגאווה ביום שישי בגורדון, אם היא תבוא אז כנראה שהיא בקטע חחחחחחחחחחחחחח. אם לא אז לא! געגע תגובות בבקשה! וכמה שיותר מהר better

gaga9

New member
תגובתי כבקשתכם

על זה נאמר "נו ודאיייייייייי" הלוווווווווו כאילו דההה ברור שהיא כן למרות שהיא מנסה להסתיר את זה עם הפוני הלא מוצלח הזה (שרק מוכיח שהיא כן כי להמון לסביות יש פשוט טעם נורא - ואני לא מדברת מניסיון למקרה שאתם תוהים חחח) ושמלות מוזרות שכל פעם שאני רואה תמונות שלה אני מתחננת שתחזור לתקופה של פעם אז אני מצביעה - לסבית! לא יודעת אם זה wishful thinking אבל זאת דעתי (ולא להרוס לי את זה חחח)

actimel

New member
אני אראה לך מה זה מיכלי../images/Emo196.gif

הזהרי מלכתוב שהפוני של מלאני לא יוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!
המעריצים של מלאני לא חסים על אף אחת
את מנסה לרמוז שמלאני שלנו נראת כמו דראג קווין? וכמובן הכי חשוב... מלאני עושה מוזיקה מצויינת וזה מה שהכי חשוב
ואם היא כן בקטע....... come on girl
מחר מצעד הגאווה
תשכנעו אותה לבקר אצלינו
יחד או בלי יינג היוסלס הזאת איזה בושות יש לי גם פונינט חחחחחחחחחחחחח חשבתי שזה יפה...

gaga9

New member
תביני

אומנם אני חושבת שהיא נראת יותר טוב בלי הפוני אבל עדין הייתי מקבלת אותה בזרעות פתוחות גם עם הפוני ולא היא בכלל לא נראת כמו דארג כפרה עליה כוסית על והיא לא מגיעה למצעד שלכם כי אני לא שם :)

גם לי לא יוצא לשמוע במיוחד סטרייטים, So What?

המוזיקה של מלאני ושל שאר האנשים הלא סטרייטים זה מוזיקה איכותית, מהלב, מהנשמה, זה מוזיקה מהחיים ומהכאב. דרך אגב, בגלל שאמרת שאת אוהבת את עברי לידר. שמעתי היום בפעם האלף את הגרסה של השיר שהוא כתב לרוני: "אדוני". בהתחלה, אני מודה, אהבתי יותר את הגרסה של רוני, אבל עכשיו פתאום הגרסה שלו נראתה לי יותר מתאימה לשיר כי פתאום קלטתי תוך כדי שמיעת השיר בגרסתו שהשיר לא נועד להיות שיר קליל ופופי שיגיע באיזשהוא שלב ל-MTV אלא בגלל העובדה שהשיר הזה פשוט נכתב מתוך כאב עמוק.

רק את אדוני שמעת...

אם תרצי אני יכולה להמליץ לך על שירים מדהימים של עברי... מאוד כדאי לשמוע את בטוח תתאהבי..

actimel

New member
אפרופו רוני קבלו תמונה מממצעד הגאווה

כל הכבוד לה! שיחקה אותה כמו שצריך

אוקיי אז מומלץ....לכולם

יום טוב-השיר הכי מקפיץ והכי כייפי מהאלבום ה4 זה לא אותו דבר איש יקר מהאלבום השלישי לאונרדו מהראשון פלרמו ומטייל אוסטרלי מזלא"ד אממ... לבד מה3 מרי לנצח...יוו אין עליו בהופעות... זה לא אותו דבר ...זכיתי לאהוב.. יו יש עוד מלא אני אוהבת הכל תתחילי לשמוע לאט לאט תורידי עוד ועוד..זה ממכר... וכמו שעברי אמר... אין לי בעיה עם אנשים שמורידים שירים..שיורידו ישמעו יאהבו ויקנו את התקליט.. גם אני חושבת...

למעלה