תמונה חדשה מסרט חדש ג'ניפר בימים אלו מצלמת עוד סרט חדש ששמו : "Management" הנה תמונה
M morsp New member 4/11/07 #1 תמונה חדשה מסרט חדש ../images/Emo13.gif ג'ניפר בימים אלו מצלמת עוד סרט חדש ששמו : "Management" הנה תמונה
תמונה חדשה מסרט חדש ../images/Emo13.gif ג'ניפר בימים אלו מצלמת עוד סרט חדש ששמו : "Management" הנה תמונה
J just adiki New member 5/11/07 #20 הסרט "management" עם השחקנים../images/Emo26.gif שידוע לי עליהם בנתיים... Woody Harrelson, Steve Zahn, Collin Crowley אני לא מכירה אף אחד מהם, לפחות לא בשמות.
הסרט "management" עם השחקנים../images/Emo26.gif שידוע לי עליהם בנתיים... Woody Harrelson, Steve Zahn, Collin Crowley אני לא מכירה אף אחד מהם, לפחות לא בשמות.
J just adiki New member 4/11/07 #4 ../images/Emo2.gifזאת פיאה?! אני ממש מקווה שכן כי השיער שלה פה מזעזע אל תגידו לי שהיא גזמה את שיערה וצבעה לג'ניג'י בשביל הסרט הוא היה כ"כ מושלם!! ויפה יפה לה עובדת במרץ, עוד לא הסתיימו הצילומים פה והיא כבר בסרט החדש . מהממת . אני כבר כ"כ מחכה להכל
../images/Emo2.gifזאת פיאה?! אני ממש מקווה שכן כי השיער שלה פה מזעזע אל תגידו לי שהיא גזמה את שיערה וצבעה לג'ניג'י בשביל הסרט הוא היה כ"כ מושלם!! ויפה יפה לה עובדת במרץ, עוד לא הסתיימו הצילומים פה והיא כבר בסרט החדש . מהממת . אני כבר כ"כ מחכה להכל
M morsp New member 4/11/07 #6 אני לא חושבת שהיא חובשת פאה אולי זה לא ג'ינג'י (זה לא ג'ינג'י זה מן חום כזה) אולי זה רק ניראה ככה בתמונה מאז הצד שלו הצד שלה היא לקחה חופשה של שנתיים...
אני לא חושבת שהיא חובשת פאה אולי זה לא ג'ינג'י (זה לא ג'ינג'י זה מן חום כזה) אולי זה רק ניראה ככה בתמונה מאז הצד שלו הצד שלה היא לקחה חופשה של שנתיים...
S sapiri5 New member 5/11/07 #11 נכון כי ג'ינג'י זה מה שיש לך דידי ../images/Emo6.gif חחחחחחח סתם יאוו אני גם מקווה למההה למה לצבוע שיער כל כך יפהההה
נכון כי ג'ינג'י זה מה שיש לך דידי ../images/Emo6.gif חחחחחחח סתם יאוו אני גם מקווה למההה למה לצבוע שיער כל כך יפהההה
J just adiki New member 5/11/07 #17 חופשה של שנה לא שנתיים. "הצד שלו הצד שלה" זה היה ב-2006. ועדיין, זה לא משנה את העובדה שהיא עובדת במרץ . עדיין השיער שלה היה כ"כ יפה. ובתמונה הוא נראה כ"כ כ"כ לא בריא . טוב אחרי הצילומים היא תחזור לבלונד שלה אני מקווה, וכבר היא היתה עם שיער קצר והיה לה יפה היא יפה בכל מצב
חופשה של שנה לא שנתיים. "הצד שלו הצד שלה" זה היה ב-2006. ועדיין, זה לא משנה את העובדה שהיא עובדת במרץ . עדיין השיער שלה היה כ"כ יפה. ובתמונה הוא נראה כ"כ כ"כ לא בריא . טוב אחרי הצילומים היא תחזור לבלונד שלה אני מקווה, וכבר היא היתה עם שיער קצר והיה לה יפה היא יפה בכל מצב
J just adiki New member 5/11/07 #19 במבט שני../images/Emo26.gif זה דווקא לא כזה נורא אני מתחילה לאהוב את זה. היא יפה .
M morsp New member 5/11/07 #29 אל דאגה חח אין מה להספיד את השיער שלה, אני בטוחה שברגע שיגמרו הצילומים היא תחזור למוטב
J just adiki New member 5/11/07 #39 ../images/Emo45.gif היא יכולה לחזור לזה צ'יק צ'אק חוץ מזה שהיא יפה בכל מצב.
L linoy7 New member 4/11/07 #7 הו../images/Emo2.gif תודה!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
M morsp New member 4/11/07 #10 תראו תראו סתם דפדפתי לי בתמונות ותראו מה מצאתי... תזהו את האנשים שבתמונה...