תמונה חדשה מקסימה של יו, ג'ן ועומר!

randomguy

New member
תמונה חדשה מקסימה של יו, ג'ן ועומר!

חתכתי מתוך התמונה משהו שכנראה היה ספוילר בלי לקרוא אותו (זה היה קצת מסובך
) אבל קבלו תמונה חדשה מתוך TV GUIDE החדש של יו, ג'ניפר ועומר (האוס, קמרון ופורמן)!

randomguy

New member
ג'ניפר בתמונה נראית מדהים! ../images/Emo99.gif

ממש אבל ממש מדהים!
זאת התמונה הכי הכי חדשה של ג'ניפר (ושל יו ועומר, עד כמה שידוע לי). (לצערי הייתי צריך להעלות תמונה שהיא רק 90% מהמקור כדי שהיא תהיה פחות מ 500 KB).

AnGeLiNa JoNsOn

New member
היו לה תמונות טובות יותר../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

אגב, מה עם צ'ייס? עזב?

randomguy

New member
את צודקת, היו לה תמונות יותר טובות

אבל זאת תמונה ממש ממש חדשה ונורא התרגשתי לראות שהיא נראית בה מאוד יפה!
כי תמונות חדשות שראיתי שלה לא היו מוצלחות (כמו האלו במגאזין EW עם הקאסט של האוס לעונה 3). אני לא יודע למה צ'ייס לא בתמונה (וגם לא קאדי ווילסון).

randomguy

New member
מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ

את ה TV GUIDE החדש? בחנויות כמו סטימצקי יש מגאזינים מחו"ל, אבל אני לא יודע אם יש TV GUIDE. ואם זה יגיע לארץ, אז מתי נראה לכם שזה יגיע? (אני שוקל לקנות בגלל התמונה היפה הזאת
)

Benjamin Turner

New member
אם כבר מדברים על הראיון הזה,

אפשר להשיג אותו באתר hughlaurie.net (אזהרה-הוא מלא בספוילרים, למיטב זכרוני). להלן קישור, למי שעדיין לא קרא ומעונין לעשות זאת: http://www.hughlaurie.net/tvguideoct3006.html ואם כבר, רן, צירפתי תמונה במיוחד בשבילך (זה חלק מפרויקט שמכורי האוס התותחים בפורום פוקס ארגנו. הם שלחו לקאסט חולצות עם האוסיזם/קמרוניזם/פורמניזם/צ'ייסיזם וכן הלאה בהתאמה, אלבום מלא מכתבים ושמיכה מצחיקה לסטיב מקווין, וקיבלו בחזרה פתק מתוק להפליא מג'ניפר ותמונות שצולמו במצלמה חד-פעמית (שהחבר'ה צירפו לחבילה) עם החולצות-ג'סי, ג'ניפר, עומר, ליסה ודיוויד שור (בתפקיד יו) הצטלמו אתן. ברקע אפשר לראות כמה דברים מבדחים במיוחד, וגם חצי גוף של דיוויד מורס, למי שמעודכן ב-c-arc. אצרף מאוחר יותר תמונות/לינקים אם מארגני הפרויקט יאשרו לי).

pink panther 8

New member
וואי את יכולה לפרסם לינקים??

אני מתה לראות את זה ואם יש לינקים או איך שהוא שאני יוכל לראות אתז ה תשלחי לי מסר ואם זה חוקי תכתבי אפיו בפורום בבקשה!!!! וואי אני מתה לראות את זה!!!

Benjamin Turner

New member
אישרו לי, אז הנה:

לינק לפרויקט עצמו-תמונות של מה שחברי פורום פוקס שלחו: http://www.tc.umn.edu/~joff0001/House/HouseShirts.html לינק לתמונות של ג'סי, ג'ניפר, ליסה, עומר ודיוויד שור בתפקיד יוּ (הוא מחזיק את החולצה שנועדה ליוּ) עם החולצות (שימו לב למה שהולך ברקע, ובמיוחד לשלט בתמונה של ג'סי): http://misspingus-linuxjedi.com/Tshirts.html והנה נוסח הפתקה שג'ניפר שלחה לחברי הפורום: Dear [my Real name] and Fox Online Forum Fans: Thank you so much for your very thoughtful gifts & comments. Everyone enjoyed the quotes chosen for their t-shirts. We all truly appreciate your support & encouragement. We are honored that you enjoy the show so much. I took about 5 photos on the camera of us with our t-shirts. I hope they all turn out. You guys made our week! All the best & again Thank You! Jennifer Morrison איזו בחורה מתוקה! היא ארגנה את התגובה (הצילומים והמכתב) וממש מרגישים מהכתוב שהם (או לפחות היא) באמת שמחו. כל הכבוד לה, בחיי. חבל שאין תמונות של יו ו-RSL, אבל בקטנה.

randomguy

New member
גדול! תודה רבה! ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

איזה מכתב נחמד ג'ניפר כתבה!
ציטוטים מעולים הם שמו על הטי-שירטס
וגם השמיכה של סטיב ממש מצחיקה...גם אני חשבתי על זה שמגיע לו "שיפ" (עכברה חברה) זה יכול להוסיף לעלילה...יהיו כמובן כאלה שיגידו שהשיפ שלו יכול להיות גם פורמן\סטיב או משהו כזה
אבל אני הייתי אומר שעכברה יותר תתאים לו. שלט מדליק! (מחלקת LESBIANS) זאת המחלקה שהאוס היה רוצה לנהל

pink panther 8

New member
כה אני שמתי לב!

ממש חמוד!! הקסט של הסידרה פשוט מעולה כולם עם הראש על הכתפיים והשתן לא עולה להם לראש! יענו צנועים במילים יותר פשוטות חחח

pink panther 8

New member
louse-משוחרר-האוס רופא משוחרר-קוקו!

חחחח קיצר לפי איך שאני הבנתי במקום house הם אומרים louse. כאילו האוס משתמש בשיטות לא כל כך נורמליות...(לפחות ככה אני הבנתי)

randomguy

New member
לפי מה שאני הבנתי, Dr Louse זה

הדמות המקבילה לד"ר האוס בפארודיה של MAD מאגאזין. אבל תשאלו את אירית כי אני לא בטוח.

Benjamin Turner

New member
louse זה כינה (היחיד של lice),

ובסלנג הכוונה לנבל. אכן פארודיה קומיקסית של Mad על האוס, כמו שרן כתב. כל הכבוד להם על חוש ההומור. לא קל להסתכל על עצמך מבחוץ ולצחוק (והם עוד עובדים כל כך קשה על הסדרה), אבל זה באמת סטריפ מצחיק בטירוף. (אגב, אין קשר לloose, מבטאים זאת על משקל האוס, כלומר לָאוּס)

randomguy

New member
וואו מגניב! תודה רבה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif

אהבתי מאוד את התמונה!
בעיקר מה שכתוב על הטי-שירט
יש אפשרות לקרוא גם את המכתב שג'ניפר כתבה?

למעלה