תמונה חדשה של דולסה מהקטלוג מ ד ה י מ ה
N NaaMaZ 17 New member 14/7/05 #4 ../images/Emo79.gifאהההההה../images/Emo24.gif איזה מותק שהיא!!! דיי, היא פשוט מדהימה, מהממת, מושלמת!!...
../images/Emo79.gifאהההההה../images/Emo24.gif איזה מותק שהיא!!! דיי, היא פשוט מדהימה, מהממת, מושלמת!!...
B bמיקה New member 14/7/05 #9 רציתי לומר ../images/Emo51.gif אני מחפשת את השירים של רבלדה המון זמן ובזכות האתר שלך סוף סוף השגתי אותם אז מכול הלב תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רציתי לומר ../images/Emo51.gif אני מחפשת את השירים של רבלדה המון זמן ובזכות האתר שלך סוף סוף השגתי אותם אז מכול הלב תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P pablo111 New member 14/7/05 #8 א נ י ל א י כ ו ל ה ל נ ש ו ם ם ם מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
א נ י ל א י כ ו ל ה ל נ ש ו ם ם ם מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ע ע ד ן ג ל א ם New member 14/7/05 #13 אחלה תמונה תמונה פצצה... כי דולסה היא פצצצה אין אליה היא מושלמת והיא מלכת היופי שלי.... חחחחח
M m dulce New member 14/7/05 #14 כתבות חדשות דולסה ופונציו לא נפרדו דולסה ופונצ'ו לא נפרדו תראו מה היא אומרת בראיון יש גם כתבות על כריס ולוחן
כתבות חדשות דולסה ופונציו לא נפרדו דולסה ופונצ'ו לא נפרדו תראו מה היא אומרת בראיון יש גם כתבות על כריס ולוחן
ג ג ב ש ו ש New member 14/7/05 #18 תודה,אני לא יודע מה להגיד חחח../images/Emo88.gif פעם אומריםפ נפרדו פעם לא
M m dulce New member 14/7/05 #20 הם רוצים לבלבל אותנו זה מה שההפקה אומרת להם לעשות אבל רואים שהם עדיין יחד גוגרי איך אפשר בלי דולסה