תמונה חדשה של הילה זיתון
L LOVEאמיר New member 20/9/05 #2 ושל קרן רמי../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif אני מקווה שלא טעיתי בשם...
M miamor18 New member 22/9/05 #7 וואה וואה מה עשו מזה.... ביום האחרון כל אתר שאני פותחת וכל עיתון שאני רואה מפוצץ בתמונות שלהם. התקשורת קצת... ממש טיפטיפה...יצאה מפרופורציות. ובאמת שיהיה להם מזל טוב
וואה וואה מה עשו מזה.... ביום האחרון כל אתר שאני פותחת וכל עיתון שאני רואה מפוצץ בתמונות שלהם. התקשורת קצת... ממש טיפטיפה...יצאה מפרופורציות. ובאמת שיהיה להם מזל טוב
A actress New member 25/9/05 #13 טוב אחרי 3 שנים של הבטחות והצהרות שהם מתחתנים הם סוף סוף עשו את זה, והם לא פעם יצאו עם הודעה לעיתונות בעניין.
טוב אחרי 3 שנים של הבטחות והצהרות שהם מתחתנים הם סוף סוף עשו את זה, והם לא פעם יצאו עם הודעה לעיתונות בעניין.
L LOVEאמיר New member 23/9/05 #10 ../images/Emo41.gifעוד../images/Emo9.gif... פה, כאן, שם ותמונות מאתר E! : http://www.eonline.co.il/gallery.asp?p=1&id=23005 תהנו ושיהיה במזל טוב
../images/Emo41.gifעוד../images/Emo9.gif... פה, כאן, שם ותמונות מאתר E! : http://www.eonline.co.il/gallery.asp?p=1&id=23005 תהנו ושיהיה במזל טוב
L LOVEאמיר New member 23/9/05 #11 ../images/Emo68.gifמשו קטן על מיכל אמדורסקי.... ראשון האחרון. מגזין Go מארגן בוקר של נשים. מיכל אמדורסקי קולטת שצוות של התוכנית "היכל התרבות" נמצא באזור, מקדימה תרופה למכה ומפטירה: "לי לא בא להתראיין לערוץ 2".
../images/Emo68.gifמשו קטן על מיכל אמדורסקי.... ראשון האחרון. מגזין Go מארגן בוקר של נשים. מיכל אמדורסקי קולטת שצוות של התוכנית "היכל התרבות" נמצא באזור, מקדימה תרופה למכה ומפטירה: "לי לא בא להתראיין לערוץ 2".
L LOVEאמיר New member 25/9/05 #14 ../images/Emo65.gifתמונות ממסיבת החתונה... כאן מעניין למה אמיר לא היה...
L LOVEאמיר New member 26/9/05 #17 אחרי כ"כ הרבה שנים שהם מכירים.. והם הופיעו יחד, נשמע לי קצת מוזר האמת... אני חושבת שאו שקרה ביניהם משו או שהוא לא יכל לבוא...
אחרי כ"כ הרבה שנים שהם מכירים.. והם הופיעו יחד, נשמע לי קצת מוזר האמת... אני חושבת שאו שקרה ביניהם משו או שהוא לא יכל לבוא...
M miri a New member 26/9/05 #18 כמו שאמרתי מקודם... הוא לא הוזמן. כבר מלא זמן שהם לא "בקשר" כמו פעם. אוקצור לא משנה, הכל שטויות.
L LOVEאמיר New member 26/9/05 #19 כן.. גם ככה נראה אותו בקרוב בהמון פרוייקטים שונים לא צריך את יעל בשביל זה