תמונה חדשה של לוסי ורנה

*זינה*

New member
נטע!!! ../images/Emo46.gif

לא יפה! פויה!

*זינה*

New member
רגע... הפרצופים בתמונה מוכרים לי...

שירי ונטע, זה לא אתן?????? ואללה! עכשיו אני זוכרת!

*זינה*

New member
אוקיי, כמה דברים...

דבר ראשון - אני מבינה שזאת בדיחה ולכן גם כתבתי "ב -
" כי אני לא לוקחת ברצינות שטויות כאלה... דבר שני - לגביי היסטריית הפרצופים הכועסים: גם אם זאת בדיחה - אותי זה לא מצחיק. ולכן הגבתי. ואם מישהו כאן צריך משקפיים, נטע יקירתי, זאת לא אני, כי לא אני התחלתי עם זה. ושוב, הכל בהומור!

shiri_b

New member
נכון, הכל היה בהומור

בגלל לא צריך להתרגז כ"כ ולקחת הכל בהומור כמו שאמרת.....

*neta*

New member
ועוד משהו

לא דיברתי על הקטע של פויה (למרות שיכולתי להגיב באותו מטבע...) או לא יפה, גם מ"הסטריית הפרצופים הכועסים" התעלמתי למרות שאני לא מבינה מה הקטע שלך, הבעתי את דעתי, ואת לא יכולה לפסול את הדעה שלי את יכולה להביע את שלך ולהסביר למה את מתנגדת לשלי, את לא יכולה לפסול בלי ביסוסים. "הפרצופים בתמונה מוכרים לי..." סליחה אבל אני לא פגעתי בך אישית כמו שאת פגעת בי ובשירי, פה יש עוד עניין, איך שירי נכנסה לזה?? נ.ב הבנתי שזה לא הצחיק אותך, אבל להזכירך, 1 באפריל, אני לא שמתי את התמונה אני בסך הכל הבעתי את דעתי. נ.ב.ב כנראה שזכרונך בוגד בך, יש לי משקפיים.

*זינה*

New member
נטע, נטע, נטע...

ככה: אני לא מתכוונת לריב איתך על שטויות כאלה, כי סה"כ את יודעת שאני מתה עלייך ועל שירי ואם פגעתי בכן, או אם סתם הייתה לי הערה לא במקום - אני מבקשת סליחה.
אבל כמו שבך פוגע מה שאני אמרתי, ככה גם בי פוגעת ההערה שלך. ושוב, אני ממש אבל ממש לא מתכוונת להרוס את הידידות שלי איתכן בגלל איזו תמונה. מצטערת אם הגזמתי קצת הרבה, כי גם לי סה"כ היה חיוך על השפתיים...
שלכן ב-
, זינה. נ.ב אני כן זוכרת שיש לך משקפיים! אנשים מיוחדים לא שוכחים!

shiri_b

New member
אוווווווווווווווו

מוחה דמעה מהעין השמאלית we love you too!!
הכל נגמר שירי (שעדיין לא יודעת איך היא נכנסה לעיניין....)

*neta*

New member
זינה, זינה, זינה...../images/Emo24.gif

זינה!! גם אני לא רוצה לריב
ואם פגעתי בך, ישירות או בעקיפין, אני מצטערת
!! ב-
(ממתי אני נהיית רגשנית???) -נטע

מצטערת אם מישהו לא מצא את חוש

ההומור שלי משעשע. לא רמזתי שום דבר על לוסי ורנה. הן מקסימות ואני מתה על שתיהן. סתם התחשק לי לעשות משהו לכבוד ה-1 באפריל, במיוחד עם כל המתח הבלתי נסבל בארץ הזאת. מעבר לזה, אני בטוחה שאם לוסי ורנה היו יודעות הן לא היו נעלבות, ומשהו אומר לי שהן גם היו חושבות שזה מצחיק, כי יש להן חוש הומור מדליק.

*זינה*

New member
לא לזה התכוונתי...

אני התעצבנתי על ההערה של נטע, והיא התעצבנה על שלי. אבל פתרנו את זה והכל סבבה!
אני לא כועסת על התמונה, גם אני צחקתי מזה!

למעלה