תמונה חדשה של ניקה מצילומי יחצנות

CHRISS

New member
תמונה חדשה של ניקה מצילומי יחצנות

**זאת לא תמונה מהאלבום אלא תמונת יחצנות בלבד שלא יהיה בילבולים =]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo99.gifאין מילים...

הגיע הזמן לקצת תמונות חדשות!! מדהימה כרגיל ... ובלונדינית

shlomi814

New member
מזעזעת!!

לאיזה יחסי ציבור? של בית אבות?? מי המאפר?? והמעצב שיער?? מה נהיה?? ניקה יפיהפיה התמונה ממש לא מוצלחת.

CHRISS

New member
שלומי התגובה שלך מזעזעת לא פחות חחח

למה באכזריות כזאת חחח זה בכוונה ככה השיער

shlomi814

New member
שלא תבינו לא נכון..

ניקה מהממת.... אם הייתי נמשך לנשים זו הייתה האישה שלי. אבל בתמונה הזו הרסו אותה. והאכזריות היא כלפי מי שחשב שהיא תמונה מוצלחת והפיץ אותה. לגנוז ומיד!!

shlomi814

New member
לא!! מה פתאום!!

לא הבנתם אותי.. או שאני לא הייתי ברור.. התמונה פשוט לא מוצלחת בעיניי ניקה פוטוגנית ברמות שזה מטורף אפשר לראות שאפילו כשמצלמים אותה באמצע הופעות כשאמורות להיות כל מיני הבעות מוזרות היא יוצאת טוב. התמונה הזו פשוט לא יפה בעיניי מבגרת אותה קצת..והיא ילדונת... ומי שחושב שאני אכזרי עוד לא הסתכסך איתי כדי להרגיש אכזריות!!

CHRISS

New member
אני דווקא מעריך אותך על הכנות

הכי טוב להגיד מה שאתה חושב אני דווקא מעריך אותך

stav37

New member
היא דומה כאן לשחקנית הזאת מסקס בהיר הגדולה

אבל עדיין התמונה קצת מחרידה למראה היו תמונות הרבה יותר יפות

Ben Love Nikka

New member
איזה פנים.. איזה גוף..

אבל בשיער הם מזה פישלו... ניקה מהממממממתתתת!

shlomi814

New member
יש לה טובות הרבה יותר..

כמו מההופעה באילת.. היא יפיופה.

סלחו לי אבל...

אם מישהו לוקח פה ביקורת באופן אישי אז אני מצטער בשבילו אבל התמונה ממש אבל ממש לא מוצלחת ולהפיץ אותה כתמונה יחצ"נית זה פשוט טעות. פישלו בגדול עם השיער. זה מגדיל לה בצורה מטורפת את הראש והיא נראת כמו איזה חייזר תסלחו לי. ואני אומר את זה מתוך זה שראיתי תמונות של ניקה הרבה יותר מוצלחות. בתמונה הזאת פשוט הרסו אותה. ואם מישהו וקח פה את הביקורת האופן אישי אז שוב כמו שאמרתי אני מצטער בשבילו. אני מסתכל על התמונה ממבט מקצועי ובאמת שפישלו פה ובגדול.

למעלה