תמונה חדשה שמצאתי

riktal

New member
מצאתי את זה בטעות

אני כל הזמן מחפשת ראיונות ודברים חדשים על הסדרה ועל השחקנים ובאחד האתרים מצאתי את זה. מגניב, נכון?

riktal

New member
וזה לא מסייק

לדעתי זה היה באתר של מעריץ של על טבעי דווקא.

enigma14

New member
אגב ג'יימס

קראתי שהוא השתתף ב-1999 בסרט שקוראים לו Coming Soon ורציתי לשאול אם את יודעת אם תרגמו את השם של הסרט כי באנגלית קצת קשה לי למצוא תוצאות לסרט המתורגם וגם ראין ריינולדס משתתף בסרט הזה וגם אותו אני אוהבת אז הסרט הזה בכלל בשבילי..........

riktal

New member
זה לא סרט

זאת סידרה ששרדה עונה אחת בלבד (וגם היא לא היתה מלאה). בגלל זה את לא מוצאת את זה בסרטים. בזמנו ניסיתי לחפש את הסדרה, אבל היא ישנה מדי ולא ממש מוכרת. דרך אגב - יש את אותה בעיה עם הסדרה ראיין קופילד (Ryan Caulfield: Year One). גם זאת סדרה שג'יימס הופיע בה, אבל גם היא לא מוכרת ובקושי שרדה עונה, אז זה בלתי אפשרי למצוא אותה. תחפשי את הסרטים בכיכובו: Don't Come Knocking (משנת 2005. זה סרט עצמאי. לא מזמן השגתי אותו והוא נראה טוב, אבל עוד לא צפיתי בו. עוד סרט שאת יכולה למצוא הוא: The Dukes Of Hazzard (יש לו בו תפקיד קטן, אבל זה סרט דיי נחמד ומצחיק) ו-Repli-Kate (ראיתי ביום שישי האחרון ואני חייבת להגיד שזאת קומדיה נחמדה מאוד וג'יימס נראה בה פשוט נפלא והוא גם משחק את התפקיד הראשי). אם את צריכה עוד עזרה - את יכולה גם לשלוח לי מסר אישי ואני אנסה לעזור לך ככל יכולתי.

למעלה