תמונה יומית.... פשוט אין מילים.....
K ketas New member 10/10/05 #3 ואו....זה כל כך עוצמתי. זה גם נראה נורא ספונטני... אתם חושבים שזאת תמונה מבויימת? נראה לי שכן...
I I n n u e n d o New member 10/10/05 #6 האמת נראה לי שהם ביקרו שם סתם וצילמו את זה,ראו את התמונה ואז החליטו לעשות מזה עטיפה אם לא,אז זה ממש תמנה מהממת
האמת נראה לי שהם ביקרו שם סתם וצילמו את זה,ראו את התמונה ואז החליטו לעשות מזה עטיפה אם לא,אז זה ממש תמנה מהממת
C clyps New member 10/10/05 #8 אני לא חושבת שזה באמת פרדי.. התקליט יצא ב-97... ואני לא חושבת שהתמונה צולמה לפני כן.. יש מצב שזה מישהו אחר שפשוט עושה את התנועה שלו...? (זה באחוזה שלו בשוויץ אגב)
אני לא חושבת שזה באמת פרדי.. התקליט יצא ב-97... ואני לא חושבת שהתמונה צולמה לפני כן.. יש מצב שזה מישהו אחר שפשוט עושה את התנועה שלו...? (זה באחוזה שלו בשוויץ אגב)
T Teo Toriatt New member 10/10/05 #9 לא בדיוק האלבום יצא ב5 בנובמבר 95 (נסולהזכר מה היה יום קודם ותראו למה אני זוכר את התאריך) מצולם שם הפסל שלו ולא הוא עצמו (שמוצב בעיר עד היום). החברים צולמו באולפן והודבקו לצילום.
לא בדיוק האלבום יצא ב5 בנובמבר 95 (נסולהזכר מה היה יום קודם ותראו למה אני זוכר את התאריך) מצולם שם הפסל שלו ולא הוא עצמו (שמוצב בעיר עד היום). החברים צולמו באולפן והודבקו לצילום.