תמונה ישנה \חדשה big balls birdy :))))
D dj brick city New member 16/12/05 #2 חדש לא הייתי מרוצה מהזווית של הסצינה אז עשיתי אחד חדש נראה לי שזה יהיה סופי ואני עובר לחלק אחר בפרויקט מה דעתכם?
חדש לא הייתי מרוצה מהזווית של הסצינה אז עשיתי אחד חדש נראה לי שזה יהיה סופי ואני עובר לחלק אחר בפרויקט מה דעתכם?
T TomerEp New member 17/12/05 #3 המממ... אני חושב שהתיאורה קצת OFF, לא יודע.. אני עדיין לא הבנתי אם זה לילה(המנורת רחוב עושה ממש הרבה אור) או יום(בכללי בהיר..) וזה מבלבל אז קשה להסתכל על התמונה.. סה"כ מידולים טובים, רק שכל האלמנטים לא מתחברים ביחד.. אני מאשים את התיאורה.
המממ... אני חושב שהתיאורה קצת OFF, לא יודע.. אני עדיין לא הבנתי אם זה לילה(המנורת רחוב עושה ממש הרבה אור) או יום(בכללי בהיר..) וזה מבלבל אז קשה להסתכל על התמונה.. סה"כ מידולים טובים, רק שכל האלמנטים לא מתחברים ביחד.. אני מאשים את התיאורה.
D dj brick city New member 19/12/05 #4 צודק יש הרבה בעיות בתאורה אני חושב שהלימוד הבא שלי יתמקד בתאורה נכונה וחומרים אם למשהוא יש טוטוריאלים טובים בנושא אפילו כאלה שאפשר להוריד מאי מיול שירשום
צודק יש הרבה בעיות בתאורה אני חושב שהלימוד הבא שלי יתמקד בתאורה נכונה וחומרים אם למשהוא יש טוטוריאלים טובים בנושא אפילו כאלה שאפשר להוריד מאי מיול שירשום