תמונה ישנה שלא ראיתי -צעיר והמום..חח

mayarel

New member
טרקול-תמונה שדרייק נוגע בו!! מי היה מאמין??!!

אני מודה שעם המבט הזה אני קצת טיפונת ממש טיפטיפה סולחת על הזקן.

t r e c o o l

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

אההההה והקטע ההזוי הוא, שראיתי עכשיו את התמונה באידול פורום, ופתאום אני רואה תגובה שלי מתחת (על תמונה אחרת..) ולא ראיתי בכלל את התמונה הזאת לפני! כלומר הייתי יכולה להיות מאושרת כ"כ כבר לפני שעה! אני לא יכולה להגיד אם התמונה הזאת מספקת אותי ויכולה לקבוע בוודאות שדרייק לא סטרייט, אבל בתור בתחלה זה סבבה.. אדם נראה מדהיייייייייייייייייייייייםםם

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחח אוי הוא הכי לא סטרייט שקיים חחחח

כאילו לידו אדם ממש נראה שיא הגבריות גם כשהוא עם צללית ומכנסים צמודים כאילו אין מחר..

mayarel

New member
אני אוהבת את הגבריות האחרת שלו. ../images/Emo3.gif

בדיוק זו עם הצללית ומכנסי ה-יש לי יופי של תחת למקרה שלא ראיתם.

t r e c o o l

New member
אבל כשאין תמונות שמוכיחות אחרת

זה מטריד ומעלה ספקות.. אניקצתמפחדתשדריקהואכןסטרייטוהואעםאדםרקבגללשהואמפורסםואזהואישבורלbbאתהלב
אניטיפשהאנייודעת..

mayarel

New member
../images/Emo24.gif דרייק לא נראה כזה שיהיה איתו

כדי להתפרסם. חוץ מזה שאם זה היה כך אז להפך הוא היה כל הזמן נמרח עליו ודואג לתמונות. לא יודעת כמה אדם רציני לגביו אבל אני חושבת שטוב שיש לו משהו יציב וברור עכשיו. יש לו מספיק בלאגן מסביב.. מה יהיה בהמשך? לא יודעת. יש בי משהו שרוצה עבור אדם מישהו מיוחד יותר... אבל זה לא ממש פייר מיצידי כי אני באמת לא מכירה את דרייק...

InbarKiii

New member
בידיוק ../images/Emo45.gif

הוא לא נראה אחד שינצל אותו או משהו והוא באמת היה נמרח עליו יותר אם הוא היה רוצה..חוץ מזה, הוא מכיר אותו כבר כמה שנים ואני מאמינה שהוא יודע עם מי יש לו עסק :) ונו באמת..חברה? חחחח לא יכולה לדמיין את דרייק עם בחורה

mokasosex

New member
מבטי אדם, איך אפשר להתנגד להם, אה?

חוץמזה כשדרייק יהיה סטרייט באיזשהו שלב, אני אישית אטפס על עץ ואוכל ממנו בננות. כל כולו זועקקקקקק "גייייייייי" למרחקים !!! באמת שאני לא אחת שנטפסת לסטיגמות, אבל אחרי שראיתי את כללללל התמונות שלו בפייסבוק ואת כל הסירטונים שהוא השתתף בהם, סליחה אבל סטרייט הוא לא..

t r e c o o l

New member
הוא דומה לסולן של איזו להקה ששכחתי את שמה..

נו..שיש להם סמל מוזר כזה..דומה למגן דויד אבל לא.. יש להם קליפ עם מגדלור כזה..

t r e c o o l

New member
אני חושבת שהשם של הלהקה מתחיל ב-ק..

לא בטוח..הסולן קצת נשי גם.. הם להקת רוק..

t r e c o o l

New member
לא הם..הם להקה יחסית ותיקה..

הקליפ עם המגדלור הוא בערך לפני 4-5שנים.. אני זוכרת שגיסון דנינו הולט ראיין את הסולן בmtv והוא הראה לו את הטבעות שלו..חחח.. אני בשוק מוחלט שאני זוכרת את הדברים האלו..

למעלה