תמונה לאולם ארועים

מכחול

New member
תמונה לאולם ארועים

התבקשתי להכין תמונה לאולם ארועים תמונה בגודל 3.00מ´ על 1.5מ´ תמונה גדולה מאוד והנושא בריאת העולם האם מישהו יכול להפנות אותי למקום בו אוכל לראות תמונות בנושא? ואשמח לקבל גם רעיונות לביצוע כי מבחינתי הכל פתוח

ordv

New member
אולי תנסי...

ב - google בחיפוש תמונות הנה הקישור. כתבי שם world creation (זה נותן המון דפים-ניסיתי) אולי תקבלי שם כמה רעיונות אורית.

מכחול

New member
תודה אורית ../images/Emo140.gif

תודה אורית אבל זה לא בדיוק מה שאני מחפשת אני מחפשת תמונות מצוירות ביותר פשטות ולא בתמונות מצולמות ומסובכות

לילך1

New member
סתם רעיון....

קודם כל תלוי עד כמה תמונות פשוטות את מחפשת ..יש כמה אפשרויות היות ובריאת העולם הוא נושא גדול. 1. את יכולה לקחת רעיונות לציור מספרי ילדים לתנ"ך לבחור לך יום בריאה ולצייר 2.אם זה ציור ממש גדול את יכולה לבצע כאילו חלוקת התמונה ולצייר כל יום בריאה 3. לחפש אתרי יהדות ותורה אולי שם תוכלי למצוא תמונות 4. לצייר על הקיר תמונה של יום שבת שזו בעצם תמונת נוף....שאפשר למצוא בכל מקום (פרחים עצים חיות שמים....) מקווה שעזרתי במשהו...

av_i_va

New member
היי איריס, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כמה הצעות: תחילה, שלחי הודעה אישית לגולש בשם מוטי שמש. הוא מתמחה בציורי קיר. שנית, אני רוצה להפנות אותך לאתר: http://www.kids4truth.com/chosen/mtsinai.html תכתבי להם ותבקשי שישלחו לך את הסידרה בנושא בריאת העולם. (סידרה קודמת שלהם) הפשטות והצבעוני של הרעיון מדהימים. אם זה הכוון, פני אליהם ובקשי את עזרתם ורשותם. המדובר בחברה צעירים מאוד יצירתיים ומוכנים לעזור לכל אחד - וברצון. (מנסיון אני אומרת לך שהם לא ממהרים לענות, אבל עונים לכל פניה). בהצלחה וספרי לנו על ההמשך.

ahif

New member
אביבה נכנסתי לשם ולא הבנתי לאן צריך

לשלוח - יש באפשרותך לשלוח אלי או לתת כתובת ולא אתר?

moti80

New member
איריס היקרה

קראתי את הודעתך בנוגע לציור הקיר. ראשית אציין כי הנושא הנבחר הוא נושא מורכב ביותר, שכן, הוא מתאר תהליך ואפילו תהליך ארוך בעל פרטים רבים ואלמנטים מורכבים ביותר. יהיה קשה ביותר לתאר את כל תהליך הבריאה כולל המהות האלוהית וכוחותיה בתמונה אחת בלבד. יש עוד שאלות רבות שיש לשאול לפני שניגשים בכלל למחשבה על היצירה, או להכנת סקיצות והצגת רעיונות. הראשונה מבינהן היא מן הסתם מהו הסגנון של הציור ובאיזו רמה הוא יצוייר. מה הן דרישות הלקוח שלך ומהן שאיפותיו. תביני, לצייר ציור קיר, במיוחד כזה בעל תוכן מורכב משול הדבר לבריאה בפני עצמה. עליך לקחת את החזון של מי שהזמין ממך את הציור ולהגשימו על הקיר. אם את בוחרת בסגנון ריאליסטי ומטאפורי, לדעתי הדרך הטובה ביותר להביע את הנושא היא בעזרת ציור ארוך. שיתחיל מראשית הבריאה ויסתיים בסופה. בעצם הדבר יהיה כמעין "אנימציה סטאטית". את היצירה ניתן לחלק לאפיזודות - לפי ימי הבריאה או לפי נקודות חשובות בציור בכלליות. את התמונות/אפיזודות ניתן להפריד ממש בעזרת חצץ מסויים - בין אם יהיה חלק מהציור, כמו ענפים, הבזקי אור, מים וכו´. בין אם יהיה במסגרת מעוטרת כמו של תמונה - אך מצויירת ובין אם לא תהיה הפרדה כלל אלא זרימה של קטע בריאה אחד לתוך משנהו. דרך נוספת להפריד ולתאר כל יום בריאה היא להתחיל בצד אחד סצנה מוארת ביותר בצבעי יום ולסיימה בחושך וצבעי לילה ("ויהי ערב ויהי בוקר..."). אלו עצותי הראשוניות בנוגע לרעיון הכללי של ציור סיפור הבריאה. יש עוד שאלות רבות שצריכות להישאל ונתונים רבים שיש לאסוף לפני שניגשים ליצירה מורכבת מעין זו. שיהיה בהצלחה, מקווה שעזרתי ואם יש עוד שאלות, את מוזמנת לשאול ולהיוועץ. כמובן, שאת מחוייבת להעלות התקדמות ותוצאות עם התחלת העבודה :) שלך, שמש מוטי

למעלה