תמונה להגרלת הגרין קרד

Glock19

New member
סוג קובץ התמונה להגרלה

שלום לכולם, עשיתי סקירה קטנה בדפים קודמים ולא מצאתי. האיזה סוג של קובץ יש לשמור את התמונה הדיכיטלית להגרלת הגרין קארד. (טיפים נוספים יתקבלו בברכה) תודה, ניצן

יש הוראות מדוייקות באתר

JPG עד 65K ויש הוראות ספציפיות איזה גודל לתמונה דיגיטלית או סרוקה, איזה עומק תמונה וכו' ואפילו יש אפליקציה קטנה שבודקת אם התמונה בסדר. פשוט לך לאתר וקרא את ההוראות.

jango1231

New member
תמונה להגרלת הגרין קרד

יש לי ילד בן חודש, האם יש למישהו מושג איך אני אמור לצלם אותו בהתחשב בכך שהתנאים לתמונה חוקית הם שהמצולם חייב להיות לבד בתמונה ולבהיט הישר למצלמה?אין אפשרות שתינוק בן חודש יעשה זאת לבדו.

dadi1

New member
זה ממש פשוט

יש לי ילד בן חודשיים וצילמתי אותו ביום חמישי. הולכים לצלם- משכיבים אותו על משטח, מוציאים את המוצץ לפני והצלם עושה את שאר העבודה. נכון שזה פשוט?

jango1231

New member
העלאת תמונות לאתר ההגרלה

באתר ההגרלה יש להם אפליקציה שבודקת האם התמונה עומדת בדרישות. סרקתי תמונה לפי כל הדרישות ובפורמט jpeg כמו שהם דורשים, העליתי אותה ,אבל כל פעם התגובה שאני מקבל היא שהתמונה חייבת להיות בפורמט jpeg. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש

doronf65

New member
מנהל
כמוני כמוך,

ילד בן חודש. בשבוע שעבר צילמתי אותו לפספורטים. צלם שיודע את עבודתו יעשה זאת טוב. חוץ מזה, כשמדובר בתינוק, הם לא כאלה מקפידים. לגבי הם הקפידו, ובגלל שראו את 2 האוזניים שלחו אותי החוצה להצטלם שוב. אם אתה באזור ת"א, יש לך צלם בבוגרשוב 9 ובבן יהודה, שניהם ליד השגרירות. גם השומרים שם יודעים בדיוק איך לכוון אותך. הצלמים האלה מומחים בתמונות לשגרירות, אלה אותן דרישות. מה שכן - בוא עם דיסקט כך שיתנו לך את הקובץ. דורון

doronf65

New member
מנהל
לגבי גרין קארד רגיל

וכשמבוגר מצולם, אמורים להצטלם בזווית של חצי צדודית לראות את אוזן ימין בלבד. אולי לגבי הגרלת גרין קארד זה אחרת? לא יודע. תעשה לפי ההוראות שלהם. כל מה שאמרתי הוא שזה מה שהיה איתי, ואני לא הייתי רוצה להטעות אותך.

טל ר

New member
אלו ההוראות של ה-INS

הי דורון, להצטלם כשרואים רק אוזן אחת אלו הוראות ההצטלמות של ה-INS. בהגרלת הגרין-קארד אתה נרשם אצל ה-State Department, ואינני יודע מה ההוראות המחייבות אצלם. האם יש למישהו מושג? טל.

למעלה