תמונה ליונתן

• פותח הנושא woma
  • פורסם בתאריך

woma

New member
בואה קונסטריקטור אימפרטור

זה המין. המופע - sunglow

woma

New member
נולד אצלי (סליחה הושרץ)

אבל שרד רק 24 שעות ומת מסיבה לא ידועה. מקווה שהשנה השרידות תהיה טובה יותר.

naja

New member
נראה כאילו הוא הושרץ לפני הזמן.

יכול להיות שזו הסיבה שהוא לא שרד. כמה ימים אחרי הנשל הייתה ההשרצה?

naja

New member
תאורתית לא נראה כך אבל מעשית.....

תאורתית, 114 יום זה מעל הממוצע, אבל כבר היתה אצלי השרצה מוצלחת ב135-140 יום ואני משער שביום ה114 הם לא היו קרובים למצב מושלם. הנחש שלך, למרות שהוא נולד ביום ה114, נראה כאילו חסרים לו כמה ימים לסיים את ההתפתחות. איך נראו שאר התינוקות בשגר ומה הייתה מידי השרידות שלהם?

woma

New member
זהו..

שלמעט 2 הנחשים בעלי המופע הנ"ל כל היתר שרדו ומתפתחים למופת. השגר כלל 4 סלגס, 2 סאנגלו שמתו לאחר 24 שעות ועוד 11 נחשים שחיים עד היום (למרות שרובם כבר לא אצלי
)

omer356

New member
שלום לך

שלום לך.. אשמח לדעת ,מדוע דווקא אצלך יצא מופע המדהים הזה של האימפטור? יש בהורים משהו מיוחד שתרצה לשתף? אני מניח שלא מדובר בזיווג של 2 מופעים רגילים. אם אני זוכר אתה הבאת סלמון? אני צודק?

RandomFan

New member
סליחה על ההודעה הקודמת

בואה סאנגלוו הינה בואה סלמון ובואה אלבינו, הסלמון הינו גן קו דומיננטי והאלבינו היינו רצסיבי. אם אני זוכר נכון הסלמון כאן הייתה הטרו לאלבינו, אז הסלמון הזהXאלבינו ייצר סאנגלוואים.

woma

New member
בעיקרון

מה שרשמת עשוי להיות נכון. בפועל ההורים היו דבל הטרו לsunglow (כלומר היפו/סלמון הטרו לאלבינו) ועוד תוספות גנטיות מעניינות

woma

New member
עומר...

דווקא אצלי יצא.. בגלל מטען גנטי של ההורים כמובן. גם השנה יש הריונות עם פוטנציאל דומה ויותר. אין מצב שיצא sungloe אם לפחות לאחד ההורים אין היפו/סלמון וכמובן לפחות אחד ההורים אלבינו והשני הטרו לאלבינו. אתה זוכר נכון. סלמון, היפו, אלבינו, ג'נגל ואנרי אלה 'אבני היסוד' .

omer356

New member
עוד שאלה קטנה

התחום שלי הוא איננו נחשים.. אבלבכל זאת מעניין אותי בכמה תימכר בואה מדהימה כזאת? אני משער שזאת לא תהיה ההשרצה היחידה של הבואה שלך,שבהיצאו הנחשים היפים האלו. וכאשר תרצה שכמות גדולה יותר של בואות יפות כאלו יצאו.האם אתה תזווג בין אחים באותו מופע .?

למעלה