תמונה מגניבה אולי אתם כבר מכירים
M Miko G New member 1/8/06 #6 וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פ33ה../images/Emo99.gif
E eran377 New member 3/8/06 #8 דווקא יש לו... אם אתה רוצה באמת להזיל ריר, פשוט תקרא את רשימת הציוד הזאת.
מ מרי לי New member 4/8/06 #15 יא...איזו השקעה..... כל הכבוד איזה פירוט... על כל הציוד, על מבנה בגיטרה הכל כולל הכל אפילו מיתרים והכל.... מעורר הערצה תודה רבה... ממתי סלאש ניגן על פנדר
יא...איזו השקעה..... כל הכבוד איזה פירוט... על כל הציוד, על מבנה בגיטרה הכל כולל הכל אפילו מיתרים והכל.... מעורר הערצה תודה רבה... ממתי סלאש ניגן על פנדר
L Las Pirus Israel New member 3/8/06 #11 יש לו ביסי ריץ'../images/Emo99.gif אני יודעת, אני יודעת, לא שיא האיכות, אבל עדיין גיטרה מדהימה מבחינתי... אמנם גיבסון(ובעיקר לס פול) מכניסה בכיס הקטן, אבל עדיין!!! לפעמים אוהבים גם את מה שלא הכי טוב)
יש לו ביסי ריץ'../images/Emo99.gif אני יודעת, אני יודעת, לא שיא האיכות, אבל עדיין גיטרה מדהימה מבחינתי... אמנם גיבסון(ובעיקר לס פול) מכניסה בכיס הקטן, אבל עדיין!!! לפעמים אוהבים גם את מה שלא הכי טוב)
L Las Pirus Israel New member 4/8/06 #18 המממ לא יודעת ממה היא בדיוק מורכבת הקאסטום שלו, אבל היא בהחלט נשמעת טוב.. לגבי העיצוב-זו בסה"כ מוקינברד, ויש לביסי ריץ' הרבה יותר יפות מבחינת עיצוב.. אבל הן יותר כבדות..
המממ לא יודעת ממה היא בדיוק מורכבת הקאסטום שלו, אבל היא בהחלט נשמעת טוב.. לגבי העיצוב-זו בסה"כ מוקינברד, ויש לביסי ריץ' הרבה יותר יפות מבחינת עיצוב.. אבל הן יותר כבדות..
L Las Pirus Israel New member 4/8/06 #20 אני מבינה משהו בגיטרות ועל זה נאמר: "לא תישא(תישאי במקרה שלי) את השם מיתר לשווא".. D:
L Las Pirus Israel New member 4/8/06 #23 חחחחח תמות אני מיוחדת. תאמין לי, אתה ממש, אבל ממש, לא רוצה לטעום דברים שאני עושה במטבח... אני אסון.