תמונה מדהימה של B747-400

ramimz

New member
תמונה מדהימה של B747-400

לופטהנזה 687, מסלול 30, היום בשעה 17:15.

ramimz

New member
וזה שעתיים קודם לכן בפיינל 30.

ושכחתי לציין (כמובן שרואים) שזה כמובן ה- D-ABKV.

danii2

New member
ראית את הפניה החדה שהוא עשה??

המטוס היה מאוד קרוב לפיינל,וביצע פנייה מאוד חדה,הייתי בטוח שהוא מזדקר.ונופל...

ramimz

New member
אף פעם לא ראיתי מטוס מבצע כזה פיינל

גרוע. בזמן האחרון יוצא לי הרבה להיות שם ולצלם, אבל פיינל כזה עוד לא יצא לי לראות. הוא עשה את הסיבוב מאוד מאוד נמוך יחסית ורחב, הגיע למצב שהמסלול בכלל כבר לא מולו, הבקר שאל אותו (מאוד חריג) אם הוא בטוח יוכל לנחות, הוא ענה שהכל בסדר (אגו של טייסים). הוא הצליח להנחית את המטוס, אבל בצורה ממש גרועה.

ramimz

New member
תמונה נוספת עם הסבר קצרצר.

כשתבינו בגדול על מה מדובר. בתמונה הנוכחית אני נמצא בדיוק בין המטוס לבין מסלול 30, זאת אומרת שהוא צריך להיות עם האף לכיוון שלי, אז תיראו באיזו זוית הוא נמצא. שנית, לפי מה שאני רואה בד"כ, הם מורידים גלגלים לקראת סוף צלע עם הרוח, מקסימום תחילת צלע בסיס. כאן הבחור מסיים צלע בסיס, נכנס לפיינל, ואיפה הגלגלים ????? ת'אמת, לא יודע מה עבר לטייס הזה בראש באותה נחיתה. העיקר שהוא הצליח להוריד את המטוס בשלום.

danii2

New member
גם אני לא ראיתי כזו פניה חדה

ועוד של גמבו ענק עם כ500 נוסעים. נשאלת השאלה,אם הוא לא יכל ללכת סביב אוו לעשות הקפה יותר גדולה??מבחוץ זה היה נראה פחד אלוהים,אני לא יודע מה היה בפנים.

איך הטייסים יכולים לבצע

סיבוב של 180 מעלות בלי לעשות פניה חדה? אף פעם לא הבנתי איך הם עושים את זה כל כך נוח ומהר

danii2

New member
סיבוב של 180 מעלות עושים ב

בגובה בטוח ורחוק ממסלול הנחיתה,ולא בדיוק במה שקרה פה,גם גובה נמוך וגם קרוב לפיינל וגם מטוס כבד משקל...

Asaf747

New member
תיקון טעות

תמונה מדהימה של ההמראה, אין ספק. אבל הייתי באיזור בזמן ההמראה וראיתי את המטוס לאורך כל הריצה וההמראה שהייתה על מסלול 26...

ארזS

New member
משהו לא ברור לי

וזה לא ברור בגלל זווית הצילום. אם המטוס המריא על 26, אז מהיכן הזווית הזאת ?

ארזS

New member
רמי רמי . . .

יופי
חג שמח.

HELLAS

New member
לא יודע מאיזה מסלול הוא המריא

וגם לא מבין בזה בכלל - אבל התמונה פשוט מהממת. גדול וענק ביותר !! כל הכבוד.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifראיתי את ההטיות שלו לפני הנחי

תה. בדרך כלל הם נוחתים חלק, כמו אל על. מי שמרקד על המסלולים אילו הם השוצרים והצ'רטרים הטורקיים. נ.ב. ד"ש מה747 הקנדיים. הם מתקדמים. בקרתי בחלל של ה 200. זה ענק.

אתה לא צריך לספר לי על הטורקים

מה שעברתי לפני כמה שנים עם צ'רט טורקי היה זוועה. חשבתי שהוא יתרסק עוד רגע. הקפה כזאת לא ראיתי בחיים - טסתי גם באלעל, אוסטריאן, איר פראנס, ארקיע אבל כאלו תמרונים איומים לא היו לי.

למעלה