איזה זהב ../images/Emo130.gif../images/Emo168.gif
שרון הולצמן בתמונע 30.05.06 הפעם האחרונה שראיתי את שרון הולצמן על הבמה בהופעה מלאה היתה ממש ממזמן בקמלוט בת"א. אז פחות הכרתי את השירים ובכ"ז נהניתי מערב נחמד מאוד, עם שירים נוגים קצת טובים וקצת אבטיפוס פה ושם. הפעם שהגעתי להופעה בתמונע בת"א, אחרי קצת געגועים להופעות ציפיתי לערב נחמד שאכיר יותר את השירים והכי חשוב להנות מערב נחמד. אז הגעתי לתמונע התיישבתי ליד אחד השולחנות וציפיתי לבאות. ופתאום הנה עולה לבמה ההרכב [הרכב חדש] ועוד אחד עולה על הבמה עם כובע כאילו היום היה פורים, אבל רגע לא. והם מתחילים לנגן, ולא שירים שקטים, מוזיקה רועשת, כן כן רוק!!! והאדם עם הכובע על הבמה הוא לא פחות משרון הולצמן העמל בימים אלה על אלבום חדש בשם "זהב" שנשמע טוב, אפילו טוב מאוד. מלא גיטרות הרבה רוק, בדיוק כמו שאני אוהבת. אז בסופו של דבר קצת התבדיתי כי את השירים בסופו של דבר לא הכרתי כי הם חדשים, אבל היה בהחלט כיף לשמוע אותם. שרון עם אנרגיות מטורפות על הבמה, ומנסה לגרום לקהל לשתף קצת פעולה. שר שירים מהאלבום החדש, יש איזה שיר שהוא מקדיש לשירי מיימון נינט טייב ודומיהם נראה לי שקוראים לו "יש לי להיט או משהו" . בשלב מסוים הכובע היורד, ובלי שום קשר מגיעים גם השירים היותר מוכרים [סיכוי קלוש וכאלה]. שרון מכריז שהשיר הבא הוא השיר שהוא הכי אוהב, אני מנסה לנחש לי באיזה שיר מדובר אבל ישר חושבת רק על השיר האהוב עלי, די במפתיע אנחנו תואמים בטעם כי השיר שהושר הוא "ציפור" מתקופת אבטיפוס. אין על השיר הזה, פשוט מקסים כמו שצריך ותמיד גורם לי להתאהב בשיר מחדש בהופעות. עוד כמה שירים ידועים בשילוב עם אלה שלא, כמה שירים של אבטיפוס. כשהוא רוצה לשיר את בוקר טוב עולם הוא מנסה לגרום לקהל לקום לרקוד, הקהל עצלן ולא משתף פעולה [גם אני אני מודה] שרון קצת מתאכזב מחוסר שיתוף הפעולה אבל ממשיך בשלו על הבמה. והנה ההרכב יורד מחיאות כפיים וחוזרים להדרן. שרון מתלבט איזה שיר הוא רוצה לשיר, מנסה לדלות הצעות מהקהל ובסוף מחליט מה הצעד הבא שלו. הוא מזמין לבמה את איל שכטר שהיה בקהל לשיר איתו דואט מהאלבום החדש. איל קצת מנסה להתחמק אבל בסוף עולה כמו גדול, והנה עוד שיר פשוט יפהפה מהאלבום החדש עם שיתוף פעולה שווה למדי. לסיכומו של ערב: היה ערב מהנה מאוד, האלבום החדש של שרון בהחלט מעורר ציפייה מקווה שהוא יצא בקרוב. ולכו להופעות של שרון: זה פשוט שווה וכיף כיף כיף!!!!