תמונה מהממת של המתמודדות

purple rain2

New member
טוקרה הזו בכלל די מגעילה....../images/Emo4.gif

לא הבנתי איך בחרו אותה על פני מארי- היא הייתה הרבה יותר יפה ממנה...

purple rain2

New member
כן שמעתי, אבל עדיין...

בואי לא נשכח שזו תחרות דוגמנות
ומארי לוקחת אותה בכיס הקטן

תראי..

כניראה לשניה היו בעיות התנהגות כלשהן.. לא יודעת.. חחחח כי דוגמנית צריכה להסתדר עם מי שהיא עובדת.. זה למה קמיל אומנם הגיה גבוה אבל... נפלה..

|בובספוג||קונודם|זאת דעתך..../images/Emo13.gif

יש דווקא כאלה שחושבות שהיא יפה... אבל הקטע של הדוגמניות זה לא לבחור את מי שהכי יפה זה לבחור אחת שמתאימה להיות דוגמנית! אני חושבת שכולנו יודעות מהם הקריטריונים של דוגמנית ולהיות יפה לאו דווקא הכרחי... היא צריכה להיות דוגמנית נקודה.זה שהיא גם יפה זה פלוס
יו נו וואט איי מין?

Chandler Bing

New member
אין לי מושג למה שמו ת....

את הבת ההודית ההיא (לא שיש לי משו נגד הודים, פשוט היא לא יפה!)! \ואת נורל נואל משו כזה עם הגשר! ויהיה.. חמודה אבל עם חצ'קונים לא תצליחי!

מה את דפוקה?

דוגמנית דבר ראשון צריכה להיות יפה וכוסית. וכמה שתגידי שזה לא נכון, לא יעזור לך. אחרי זה בודקים לאיזה סוג של דוגמנות היא מתאמימה... מסלול, פנים, גוף.. וכו'. עלק היא לא צריכה להיות יפה.

|בובספוג|../images/Emo111.gifדבר ראשון..

אל תקראי לי דפוקה ..תודה \= ואני מצטערת מאוד אבל דוגמנית צריכה להיות בעלת מטר שמונים(להליכה על מסלול) וכ"ו וכ"ו...היא צריכה להראות את הגוף שלה היא מציגה אופנה ולא אם היא יפה או לא :-\ אבל אם מדובר על דוגמנית פנים...אז מן הסתם שהיא צריכה להיות יפה...ולא כ"כ משנה ההגוף שלה... חוצמזה שיש משהו במה שאת אומרת כי כיום הקריטריונים של דוגמניות די השתנו...וזה עצוב..

את את רוצה להגיד לי שעל מסלול

יעלו מישהי שדומה לחרא אבל יודעת ללכת והיא גבוהה ורזה? לא

למעלה