תמונה מהעבר

תמונה מהעבר

ביום שבת סוף סוף אני אראה את מאי. לא יודע למה אבל בימים האחרונים אני מרגיש שהיא יותר הילדה שלך מאשר שלי. אח שלי יגיע עם המשפחה ונעשה על האש צריך להיות שמח. פעם כשעוד היינו ביחד היינו עושים על האש לפחות פעם בחודש. המנגל היה מונח בארון במטבח. היום כשאנחנו כבר רשמית לא זוג היתי צריך להפוך את כל הבית כדי להזכר שהמנגל הוא בעצם במחסן. כשעברתי לפה לא חשבתי שיהיה לי חשק למנגלים אז תקעתי אותו שם. לא יודע איך זה הגיע לשם באמת שלא אבל בקופסה של המנגל פתאום מצאתי תמונה אחת ממוסגרת. את אני ומאי כשאת ואני עוד הינו את ואני. תמונה שצולמה ביאכטה כשהיינו באילת לפני חמש או אולי שש שנים. את נראת שם משגע כרגיל. כל כך שמחה, נינוחה, מאושרת לא יודעת מה צופן לך העתיד. רואים את האהבה בעינים. הטבעת נישואין כן כן אותה טבעת שבאחד הריבים שלנו השלכת במורד האסלה עדיין על האצבע שלך. מסתכל עליך לא יכול להסיר את העינים מהתמונה התלתלים שלך מושלמים כרגיל. אני זוכר כשרק התחתנו שיגעת אותי עצם העובדה שקמת חצי שעה לפני רק כדי לסדר אותם. ואני כבר יכלתי להריח את הריח של השמפו והמרכך שלך. הדחף הראשון שלי זה לשים את התמונה בסלון או אולי במשרד אבל אז אני קולט שזה מגוכך שאנחנו כבר לא ביחד שאנחנו גרושים. ואני כל כך מתגעגע אליך שמרית. כל כך מתגעגע. אין יום שמשהו לא מזכיר לי אותך. ואני למרות הכל עדיין אוהב אותך. שלך עדיין יניב (שכבר לא מגניב).

../images/Emo24.gif

ואתה תמיד תאהב... ותמיד יהיה בניכם משהו מיוחד:) משהו יפה..משהו ששייך רק לכם ואני שמחה שיש לך אומץ והאהבה שלך כול כך גדולה שאתה יכול לקבל תמונות מהעבר:) מקווה שהכול טוב..

ה מוזה

New member
את הכתובה ניתן לקרוע ,לחתוך , לגזור

את הרגש לא ניתן לחתוך בשום מכשיר חד או לתלוש אותו מהלב כמו חתיכת נייר שני אנשים מתחברים זה לזו לא בזכות נייר זה או אחר לא מעצם הגדרה זו או אחרת הלב יודע את הדרך לאהוב את הדרך חזרה קשה לו למצוא שומר לו הלב זכרונות באלבום כל תמונה היא נגיעה מעבירים תמונה תמונה .. דף אחרון .. לא נותרו תמונות .. סוגרים את אלבום הלב את התמונות איש לא ייקח את הגעגוע איש לא יעלים את האהבה שהיתה בינה ובינך הלב לעולם לא יישכח הוא פשוט ישמור אותה בפינה חמה עטופה ברגש ימים ולילות יעברו .. ואלבום תמונות חדש יפתח לקראתך .. תמונות חדשות תאסוף לליבך .. אלבום של תקווה . ברוך הבא לפורום יניב ..

למעלה