תמונה+מידע

ש1מ

New member
תמונה+מידע../images/Emo77.gif

ב-13.6.1986 נולדו אשלי ומרי קייט בהפרש של שתי דקות לטובת אשלי, לאבא דייב ולאמא ג´רנט ולאח טרנט ולאחות ליזי שנולדה שלוש שנים אחריהן . עד גיל שבעה חודשים חיו מרי קייט ואשלי כתינוקות עם שיגרת חיים רגילה ובגיל שמונה חודשים, פגש אותם סוכן מרשת הטלווזיה האמריקנית והזמין את הוריהן להיפגש איתו ביחד עם התאומות באולפני הטלווזיה. בפגישה הסביר הסוכן שהוא מעוניין שהתאומות ישתתפו בסדרה "צער גידול בנות", ושישחקו לסירוגין את דמותה של מישל טאנר, ובתמורה לכך יקבלו סכום "צנוע" של 35,000 דולר לפרק! ההורים שלא היו מיליונרים הסכימו לבקשה וכל הנותר הוא לחפש מישהי שתשגיח על התאומות בסדרה ושתדאג לצרכיהן. מרי קייט ואשלי שיחקו ב"צער גידול בנות" במשך שמונה שנים, עד ירידת התוכנית מהמסך, ובעוד שאר השחקנים יורדים מהמסך מקימות אשלי ומרי קייט חברת הפקה משלהן שנקראת "דואלסטר אנטרטינמט"- בתרגום חופשי :"בידור לשתי כוכבות", ויזמו לעצמן תוכניות חדשות עם דגש לכך על היותן תאומות זהות ומיוחדות.
הן יצרו קלטות וידאו,סרטי קולנוע, ספרים, דיסקים, סדרות, בובות ברביות, קו אופנה: נעלים, בגדים, משקפי שמש, הלבשה תחתונה, איפור. דברים אלו התפרסמו בטלווזיה, ובשלטי חוצות ענקיים.
הן מקוות לעבוד יחד עד גיל 20, ובנתיים מבלות את הזמן בבתי הוריהן הגרושים, שהתגרשו כשהתאומות היו קטנות, אביהן התחתן שנית עם מקנזי שמעתה היא אמן החורגת, ולה ולאביהן נולדו בן ובת והתאומות מתגוררות יחד איתם ולהם חדר גם בבית אימן.
בחתונות אביהן רק מרי קייט הלכה לעומת זאת אשלי נשארה עם אמא בבית.
התאומות נוהגות להפליג יחד עם מעריצהן ליעדים שונים: אלסקה- שנת 2000, רוסיה- שנת2001, האיים הקריבים- שנת 2001.
בשנת 2000 ברוח המילנייום הוציאו התאומות לוח שנה :"מדריך בנות אולסון לשנת 2000", שכולל בונוס של עוד ארבעה חודשים , ובו עצות שימושיות למילנייום הבא.
מי שרוצה לחלוק עם התאומות את הסודות הכמוסים שלו יוכל לעשות זאת באמצעות-"היומן שלי עם מרי קייט ואשלי", שבו התאומות מדריכות ילדים איך להפוך כל יום אפור ורגיל ליום מלא חוויות ואושר.
אנשים חושבים שהתאומות קונות לעצמן הרבה בגדים , ומבלות כל היום, אך זה לא נכון הוריהן שרוצים ללמד אותן כיצד לחסוך החליטו להציב להן 10 דולר לשבוע (קרוב ל-50 שקל), את שאר הכסף הם חוסכים עבור הבנות.
מטרתן של התאומות זה להראות לעולם שלמרות שהן זהות במראה הן שונות באופי: מרי קייט דברנית ואשלי שקטה, מרי קיט אוהבת לרכב על סוסים ואשלי אוהבת לרקוד, מרי קייט אוהבת ללבוש טי שרט וג´ינס ואשלי אוהבת להתגנדר, מרי קייט אוהבת ספורט ואשלי מעדיפה לצפות באחותה מרחוק, מרי קייט אוהבת פעילויות בחוץ, ואשלי אוהבת לטייל עם חברות בקניונים, מרי קייט שמאלית ואשלי ימינית, אשלי גבוהה בשני ס"מ ויש לה נמשים, למרי קיט שיער בהיר יותר.

ש1מ

New member
השוואה......אשלי=מרי קייט+תמונה

מרי קייט
אשלי
צבע: סגול,כחול,צהוב סגול,כחול,צהוב
משחק: ספיט ספיט
ספר: אוליבר טוויסט ספר הג´ונגל
מסטיק: תות שדה פירות טרופיים
אוכל: טאקו ספגטי
צהריים: גבינה מותכת חמאת בוטנים עם ריבת תות ערב: צ´יזבורג פיצה
פירות: ענבים תות שדה
אוכל שנוא: כרוב ניצנים גרנולה
בשר שנוא: הודו נקניק
שיעור אהוב: התעמלות, מדעים מדעים
פרח: סיגליות שושנים
דמות מצויירת: גופי מיקי מאוס
חלום: להיות שחקנית מצליחה לבים כלי נגינה: כינור פסנתר שתיה: פפסי דוקטור פפר בעלי חיים: כלבים וסוסים כלבים וקופים סדרה: "דוסון קריק" "חברים","שולחן לחמישה" חטיף: תפוזים פופקורן

motib4

New member
welcome! כנס/י רק רגע...../images/Emo29.gif

אני לא יודע אם את/ה בן או בת, ואני כותב בלשון זכר, מצטער אם את בת.
תראה- פתחת המוןןן הודעות חדשות. מחקתי את רובן משתי סיבות: 1. תמונות- יש שרשור תמונות שבועי, ואנחנו לא נוהגים לפרסם תמונה מתי שבא לנו. אוקיי? 2. הודעות חדשות- יש דבר שנקרא שרשור. זה בעצם הודעה+תגובות. איך עושים? פשוט הולכים לסוף ההודעה ולוחצים על "הוספת תגובה" (זה כתוב באדום). את ההודעה הזאת השארתי כי היא מכילה מידע נחמד שכדאי לדעת.
לפני הכל- תלחץ כאן, תקרא, תפנים ותחכים. אם זה יימשך ככה- אני אצטרך לחסום אותך מהפורום- ותאמין לי שזה לא משהו שאני אוהב לעשות, וגם לא נוהג לעשות אותו הרבה. אל תגרום לי, בבקשה.

למעלה