תמונה ממגדלי התאומים, חורף שעבר ..!

AFRICA

New member
תמונה ממגדלי התאומים, חורף שעבר ..!

אחרי שהשארתי את ההודעה הזו בפורום 20 , החלטתי להזדהות גם אתכם . תראו את התמונה הזו ... היה לי מנהג , כל פעם שאני מגיע לניו יורק אני עולה על התאומים . כואב לי , האסון הזה ממש כואב . לא נשאר כלום , שום דבר . כל כך אהבתי את המקום הזה . תסלחו לי על הצבע של החולצה !!!!!!!!!!!!! שבוע אחר האסון הנורא , אני לא אשכח אותו בחיים . NEW YORK CITY , ALLWAYS WILL BE THE BIG CITY FRICA@

יקירי... ../images/Emo68.gif

גונבה שמועה לאוזני, שאתה "קבוע" במועדון שלי, הלא הוא אלנבי 40... הדרים דאנס...ולפי התמונה אתה בכלל לא מוכר, גם בלי ההייניקן ביד... ואגב...לדעתי, החולצה ממש יפה... גברת
י

AFRICA

New member
שבלולי ...!

יכול להיות עם הכובע ואחרי שנה טיפה משתנים אבל זו לא הסיבה . ממתי התחלת לצאת לאלנבי 40 ? התקופה הקבועה שלי היתה מינואר עד מאי האחרון , יכול להיות שלא יצאת לשם בתקופה שלי . עשיו אני יוצא לשם רק פעם בשבוע , יושב על הבר כמה דקות מדבר עם הברמנים שותה את הבירה ויוצא . מה שלום איתן הברמן הג´ינג´י ?.. אותו באמת לא ראיתי הרבה זמן . עכשיו , אם תזהי אותי שם ... נשתה היינקן ביחד . אולי הערב אני אהייה שם , כרגיל , בירה על הבר וממשיך הלאה . FRICA@

אפריקה ../images/Emo68.gif

הוא עבד יום שבת...שלומו בסיידר... אני למעלה משנה וחצי שם... הייתי חברה של אחד הבעלים... עכשיו אני ידידה של שניהם... תהנה לך היום...ואם תראה פעם בלונדינית רוקדת על הבר...זאת אני! גברת
י

AFRICA

New member
בלונדינית על הבר ...!

יש הרבה בלונדיניות על הבר . לפעמים הייתי יושב עם עופר הקרח על הבר , אבל בדרך כלל הייתי נמצא איפה שהתמונות , בצד ימין . עם יפית החצי תימניה על המישקפיים והבת דודה החמודה שלה . אז לא יצא לנו להפגש שם ... אולי לא שמנו לב . בהזדמנות . טוב לשמוע שיש מישהו בתפוז שיוצא למקום שאני כי אוהב , רק חבל שהרבה אנשים כבר הפסיקו לצאת לשם .

pachanga

New member
הופה אפריקה!!!!!!!../images/Emo8.gif

חושף תמונות סחתיקה
בתמונה ששלחת לי אתה ממש שונה משם... עכשיו בתמונה הזו אתה מזכיר לי מישהו אחר
ואל תתנצל בקשר לחולצה, הכל מתאים לך "יא מכוער"

The seventh sin

New member
אח שלי , סחתיין על התמונה ... ../images/Emo58.gif

טוב לראות סוף סוף עם מי אנחנו מדברים פה בפורום ... החטא השביעי שמתלבט אם לשים גם תמונה של החוטא פה ..
living in sin in the big city ...

האני... ../images/Emo68.gif

עצה מבחורה (ש"קצת" עצבנית עליך עכשיו...) - אל תשים תמונה! בשום פנים ואופן לא! גברת שבלולי שרוצה להוריד לך את הראש...

למעלה