תמונה מסימולטור

נחיתות בסימולטור

לעומרי. תמונה יפה, כמה שאלות. על פי התמונה המטוס נוחת ע"פ הספר כפי הנאמר, כלומר על הזברה ועל הציר. האם סימולטור מנחית לבד את המטוס או אתה משתמש במכשירי ה-ILS לנחיתה? כיצד הצלחתה להביא לנחיתה "מושלמת" ? כמה זמן התאמנת לכך . או שיש טריק. וזה בעצם יותר קל מאשר במציאות. אז ספר לכולם איך עושים זאת. אני לא התעסקתי מעולם בסימולטורים במחשב, רק במטוסים האמיתיים וכן סימולטור מקצועי ללימוד מכשירים. ממתין לתגובה.

ramiby

New member
היתרון היחיד של הסימולטור

הוא בשתי נקודות: 1. אתה יכול לנסות לנחות בתנאי מזג אויר לבחירתך, להתרסק כמה פעמים עד שאתה מצליח. 2. אתה בוחר את השדה לנחיתה ונהנה מנוף דיגיטלי נחמד (ניו-יורק, שיקגו וכו´).

yuval yelin

New member
אני חושב שיש עוד כמה יתרונות

3. יותר זול. פעם אחרונה שבדקתי קורס טיס עלה כ- 35,000 עד 40,000 ש"ח. Flight Simulator לא עולה יותר מ - 300 ש"ח. 4. יותר זמין. 5. מחיר שעת טיסה נמוך יותר! אין ספק שה- Flight Simulator הוא לא ה"דבר האמיתי" אבל זה מה שידם של רבים (או גילם) משגת כעת.

Stick & Rudder

היי אני כבר כמה שנים בתחום הזה. היתרון שאם אתה מתרסק לא קורה לך שום דבר. אחרי כמה שנים בפלייט סימולטור תוכל גם אתה להנחית ככה. זה ממש לא מוסבך כפי שזה נראה. טוב דיי עם השוויצריות, כן זה סטיק וראדר. הנחיתה הכי קשה שהיתה לי בעבר היתה להנחית את המטוס הזה בלילה בפרינסס ג´וליאנה, עכשיו זה קשה...

noamlif

New member
עוד תמונה יפה

תמונה שהקפאתי מטיסה שערכתי בסימולטור מסחיפהול לסטוקהןלם. כשהתמונה מצולמת מעל דנמרק.

אתה יכול להביא לכאן תמונה של

תמונה של מנהטן כפי שרואים בסימולטור הזה, ותמונה של נתבג, ואולי גם לוח מכשירים של מטוס צסנה 172 בתודה

Pilon

New member
לוח מכשירים

אני לא בטוח מאיזה סימולטור זה לקוח ( נראה לי ש FLY )אבל זה נראה טוב ממיקרוסופט.

יש מאות

פאנלים לסצנות ועוד מטוסים שאפשר להוסיף לFS2002 , והם נראים סופר אמיתיים כנס ל -http://www.simviation.com תבחר פאנלים

Pilon

New member
קוקפיט

טוב, הסתקרנתי ומצאתי. מדובר בתוספים ( Photo-realistic ) בתשלום של חברת Dreem-Fleet

amir74

New member
איזה חומרה?

איזה סוג חומרה יש לך? CPU ? GPU ? RAM ? אמיר

למעלה