הבור
M misheani New member 6/7/07 #53 לא זה ולא זה... תחשבו על התוכן של השיר, לא על הכותרת קצת קשה, תתגברו
T TziMHoNoa New member 6/7/07 #55 טיול בהיר! "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה נחזור בעוד שנתיים נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים..." טוב, זה יהיה קל-
טיול בהיר! "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה נחזור בעוד שנתיים נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים..." טוב, זה יהיה קל-
מ מיץ פזי New member 6/7/07 #58 דווקא חשבתי על הקטע של "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה" אבל משום זה הצטייר לי כמרקה גדולה כזה בלילה. לא באר על דשא. אבל נו שוין כל אחת ואסוציאציותיו...
דווקא חשבתי על הקטע של "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה" אבל משום זה הצטייר לי כמרקה גדולה כזה בלילה. לא באר על דשא. אבל נו שוין כל אחת ואסוציאציותיו...
M misheani New member 6/7/07 #61 גם לי זה הצטייר ככה אבל לא רציתי להיות ברורה מדי ולשים מזרקה. אז שמתי באר משאלות
M misheani New member 6/7/07 #39 חחחח פשוט כל פעם שאני נזכרת ברונה רוכבת על הסוס הרגיש שלה יש לי הרהורי כפירה ))
ה האור של הלילה New member 6/7/07 #46 שינה ישנה? "פתקים שהשארתי לעצמי על המקרר מזכירים לי ללא הרף שמשהו חסר"
D DeepThoughts New member 6/7/07 #54 טוב, האמת שהתכוונתי ל"כולם יודעים" אבל גם בתשובות שלכן יש משהו..
מ מיץ פזי New member 6/7/07 #59 "כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור" דווקא נשמע לי יפה. איך התכוונת ל"כולם יודעים".. (וזה לא קצת לא חוקי לשים קאברים? זה לא ממש שירים שלה.. )
"כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור" דווקא נשמע לי יפה. איך התכוונת ל"כולם יודעים".. (וזה לא קצת לא חוקי לשים קאברים? זה לא ממש שירים שלה.. )
D DeepThoughts New member 7/7/07 #64 ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif המשיכו נא מפה