מהה בחיים לא הייתי חושבת על זה חח חשבתי אותו פזמון בגלל שהיא שרה....לא זיהיתי בכלל מי זאת
B bזוהר New member 8/7/07 #105 מהה בחיים לא הייתי חושבת על זה חח חשבתי אותו פזמון בגלל שהיא שרה....לא זיהיתי בכלל מי זאת
מ מיץ פזי New member 9/7/07 #151 למה עיניים זרות? זיהיתי שזאת עדי אשכנזי, אבל מה הקשר...? חוץ מזה.. כבר שמתי את עיניים זרות, די בהתחלה..
למה עיניים זרות? זיהיתי שזאת עדי אשכנזי, אבל מה הקשר...? חוץ מזה.. כבר שמתי את עיניים זרות, די בהתחלה..
S Sheeesh New member 9/7/07 #158 בואי אסביר לך.. עדי כהן שרה בגמר כוכב נולד2 את השיר סוף לסיפור, ורונה שרה בעיניים זרות את השורה "וסוף סוף לסיפור".... זה הקשר.. אמרתי שזה בעקיפין... וחוצמיזה לא ראיתי שיש חוקים לגבי כפילות של שירים במשחק.. הרי לרונה אין אינסוף שירים.. (לצערנו... )
בואי אסביר לך.. עדי כהן שרה בגמר כוכב נולד2 את השיר סוף לסיפור, ורונה שרה בעיניים זרות את השורה "וסוף סוף לסיפור".... זה הקשר.. אמרתי שזה בעקיפין... וחוצמיזה לא ראיתי שיש חוקים לגבי כפילות של שירים במשחק.. הרי לרונה אין אינסוף שירים.. (לצערנו... )
מ מיץ פזי New member 9/7/07 #159 הבנתי כן נראה לי אפשר להוריד את חוק הכפילויות. גם לכל שיר אפשר למצוא מלאן תמונות אז.. סבבה!
מ מיץ פזי New member 8/7/07 #85 כן בשבילי ערן צור הסגיר את זה. ואז גם היללות האינדיאניות התחברו, ולעזוב את הארץ.. דווקא את הקטע עם המטבע לא ראיתי. אבל יפה, אחד הטובים
כן בשבילי ערן צור הסגיר את זה. ואז גם היללות האינדיאניות התחברו, ולעזוב את הארץ.. דווקא את הקטע עם המטבע לא ראיתי. אבל יפה, אחד הטובים
S Sheeesh New member 7/7/07 #69 יאפ...קל מדי הא..../images/Emo4.gif והרעיון שלך עם הדד אנד דה ג'נקי ג-ד-ו-ל.. רציתי לכתוב לך את זה בהודעה הקודמת אם היה לי זמן גם ככה להדביק תמונות הייתי משקיעה.. אבל אני צריכה ללמוד
יאפ...קל מדי הא..../images/Emo4.gif והרעיון שלך עם הדד אנד דה ג'נקי ג-ד-ו-ל.. רציתי לכתוב לך את זה בהודעה הקודמת אם היה לי זמן גם ככה להדביק תמונות הייתי משקיעה.. אבל אני צריכה ללמוד
M misheani New member 8/7/07 #100 הקול שקורא לי? תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך או מי מפחד מהזריחה, לנפץ את השעון ולזרוק את החול בחזרה אל הים אבל היה כבר הקול שקורא לי, מותר לחזור על שירים?
הקול שקורא לי? תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך או מי מפחד מהזריחה, לנפץ את השעון ולזרוק את החול בחזרה אל הים אבל היה כבר הקול שקורא לי, מותר לחזור על שירים?