ice?
S Sheeesh New member 8/7/07 #101 Deepthoughts ציפיתי ליותר... ממש קל הפעם האחרונה... גם אני חשבתי לעשות על "כל הגשרים כבר נשרפו מזמן"... טוב זה היה שיר מתבקש למשחק.... אני חושבת על תמונה אשים בקרוב...
Deepthoughts ציפיתי ליותר... ממש קל הפעם האחרונה... גם אני חשבתי לעשות על "כל הגשרים כבר נשרפו מזמן"... טוב זה היה שיר מתבקש למשחק.... אני חושבת על תמונה אשים בקרוב...
ה האור של הלילה New member 8/7/07 #110 הקול שקורא לי? "זה שיר ערש עתיק וקודר..." אבל עכשיו אני לא מבינה את הקשר לתמונה הראשונה [בעצם יש לי מין תיאוריה אבל זה בהחלט דמיון פרוע וחסר כל ביסוס ]
הקול שקורא לי? "זה שיר ערש עתיק וקודר..." אבל עכשיו אני לא מבינה את הקשר לתמונה הראשונה [בעצם יש לי מין תיאוריה אבל זה בהחלט דמיון פרוע וחסר כל ביסוס ]
M misheani New member 8/7/07 #108 או, או And then your glass is getting empty, but you feel too tired to call the waitress, so you say: would you get me another one ,please או אל תתני לי להשאר צמא ?
או, או And then your glass is getting empty, but you feel too tired to call the waitress, so you say: would you get me another one ,please או אל תתני לי להשאר צמא ?
S Sheeesh New member 8/7/07 #109 אחלה רעיונות... אבל לא לזה התכוונתי... חפשו מה שם השיר שכתבתי שם על העטיפה של הדיסק... הוא גם מופיע באותו שיר אליו אני מתכוונת..
אחלה רעיונות... אבל לא לזה התכוונתי... חפשו מה שם השיר שכתבתי שם על העטיפה של הדיסק... הוא גם מופיע באותו שיר אליו אני מתכוונת..
M misheani New member 8/7/07 #112 כן, גם אני בדקתי וראיתי שזה lullaby... אז "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie" אין עוד שיר עם שיר ערש, נכון?? אז מה הקשר לבירות עם איקס עליהן?? אההה
כן, גם אני בדקתי וראיתי שזה lullaby... אז "הקול שקורא לי" או "the dead and the junkie" אין עוד שיר עם שיר ערש, נכון?? אז מה הקשר לבירות עם איקס עליהן?? אההה
ה האור של הלילה New member 8/7/07 #113 טוב אז אם אנחנו בכיוון אז אולי "אפשר להגיד לזה לא"--- לבירות בבאר? בעצם אולי זה עדיין הזוי מדי
S Sheeesh New member 8/7/07 #114 nop עוד רמז.. כל הרמזים/תמונות כל המילים מאחוריהן הן באותה השורה של השיר המדובר..