אותו פזמון פעם יכולתי לכתוב על זה היום אני רוצה לישון?
B bזוהר New member 8/7/07 #142 כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif
M misheani New member 8/7/07 #143 קודם כל, תחשבו מה מראים בתמונה. דבר שני, גם זה שיר שלא הוקלט לאף אלבום. דבר נוסף: אל תתנו לנושא התמונה של הרמז לבלבל אתכם, תחשבו מה קורה לחתול
קודם כל, תחשבו מה מראים בתמונה. דבר שני, גם זה שיר שלא הוקלט לאף אלבום. דבר נוסף: אל תתנו לנושא התמונה של הרמז לבלבל אתכם, תחשבו מה קורה לחתול
B bזוהר New member 8/7/07 #145 אולי, טיפס? בטיפס יש משהו עם לחי... שהיא רואה דמעה על הלחי ואומרת "וואי דו יו אולוואיז האב טו קריי?"
M misheani New member 9/7/07 #147 לא... מה מתואר בתמונה הראשונה והאחרונה? אם הייתם צריכים לתאר את הדמות הזאת, מה הייתם אומרים? ברגע שעולים על זה, זה כבר לא קשה...
לא... מה מתואר בתמונה הראשונה והאחרונה? אם הייתם צריכים לתאר את הדמות הזאת, מה הייתם אומרים? ברגע שעולים על זה, זה כבר לא קשה...
M misheani New member 9/7/07 #148 הרמז הראשון הוא שורה מתוך השיר, והרמז השני (החתול) הוא מילה אחת מהשיר.
M misheani New member 9/7/07 #150 נכון!!!!!!!!!!../images/Emo62.gif ***לאייקון אין משמעות פוליטית או מינית כזו או אחרת וכוונתו היא לציין גאווה***
נכון!!!!!!!!!!../images/Emo62.gif ***לאייקון אין משמעות פוליטית או מינית כזו או אחרת וכוונתו היא לציין גאווה***
M misheani New member 9/7/07 #154 מה קל בזה? המעיין הזוהר? כמה פעמים רציתי לדבר והמלים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר או הפעם האחרונה? לא ידעתי מה לומר...
מה קל בזה? המעיין הזוהר? כמה פעמים רציתי לדבר והמלים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר או הפעם האחרונה? לא ידעתי מה לומר...
מ מיץ פזי New member 9/7/07 #155 אוקיי יש לי שתי תמונות לאותו שיר הם שתיהן מתארות שורה מתוך השיר (אני יודעת שכבר שמתי אותו אבל השורה הזאת נתקעה לי בראש) הנה כבר נתתי לכם כמה רמזים
אוקיי יש לי שתי תמונות לאותו שיר הם שתיהן מתארות שורה מתוך השיר (אני יודעת שכבר שמתי אותו אבל השורה הזאת נתקעה לי בראש) הנה כבר נתתי לכם כמה רמזים
S Sheeesh New member 10/7/07 #160 אולי Waltz? Are you longing to see your reflection" In someone else's eyes" והנה אחד...