תמונה מספרת סיפור

gs1234

New member
תמונה מספרת סיפור

נחשפתי לתמונה הבאה, ולסיפור שמאחוריה, דרך עמוד הפייסבוק של חנה בית הלחמי.

עיריית רעננה ערכה יום כייף לחיילות שהשתתפו במבצע צוק איתן. זו יוזמה נחמדה, והיו בה פעילויות נחמדות. אבל אחת מהפעילויות הייתה מסאז' בעירום ע"י מסז'יסט גבר, בפומבי לעיני ראש העירייה ובכירי העירייה, שמחייכים ונראים מאד משועשעים מהסיטואציה.

עוד נקודת בושה לביילסקי ופמלייתו.

לא בדיוק בעירום ולא בדיוק לעיני ראש העיר

אלא אם כן אתה טוען שהוא לא רק חלף שם לטובת הזדמנות הצילום אלא ממש נשאר לצפות. ממש נורא ואיום ראש העיר הזה. איזה בן אדם מרושע! מפעיל יום כיף לחיילות ומכין מצות עם דם ילדים נוצרים.

gs1234

New member
למה לא מפרגנים, הא?

יום כיף לחיילות.
פעילויות נחמדות לחיילות.
עיסוי בתחתונים.
עיסוי בתחתונים על ידי גבר.
עיסוי בתחתונים על ידי גבר בפרהסיה.
עיסוי בתחתונים על ידי גבר בפרהסיה כשבמקרה ראש העיר עובר ליד.
עיסוי בתחתונים על ידי גבר בפרהסיה כשבמקרה ראש העיר עובר ליד ולא מטפל במצב הבעייתי אלא משתעשע מהסיטואציה.
\

אוקי, התקדמת מעיסוי בעירום לעיסוי בתחתונים. כבר שיפור

עיסוי בביגוד תחתון הוא עיסוק פנאי לגיטימי ונפוץ שנשים וגברים רבים נהנים ממנו. מאחר והמטרה היא לעשות יום כיף, הגיוני שהיום יכלול פעילויות פנאי נפוצה ומוכרת כמו נגיד, שחיה, שגם היא נעשית בביגוד תחתון מתאים שנקרא בגד ים. הגיוני גם שעם עיסוי מוצע ליד בריכה, יהיו שם אנשים בבגדי ים. מדהים, לא?!
&nbsp
תשמע, אני מבין שאצלך אין מגע בין גבר לאישה שאינו כולל עוררות מינית. תתפלא, אבל אצל אנשים אחרים זה קיים. בכל מקרה, מי אתה שתעביר ביקורת על עיסוק פנאי חוקי? אם חיילת (אני מניח) חפצה בעיסוי, מי אתה שתמנע זאת? אם היא מספיק בוגרת כדי להשתתף במבצע צוק איתן, היא מספיק בוגרת כדי לדעת מה טוב לה.
&nbsp
ראש העיר לא מטפל במצב בעייתי? איזה מצב בעייתי? בחורה בבגד ים ליד בריכה מקבלת מסאז'. שומו שמים!
&nbsp
ומה שאתה קורא לו "שעשוע מהסיטואציה", הוא פרשנות אישית שלך. נכון שראש העיר נראה מחויך, אבל אחרי הכל הוא מבקר ביום כיף, לא בהלוויה. סביר לגמרי שיהיה שישתתף באווירה של האירוע.

על מה היית תובעת?

וזה שבתך מסתובבת ככה ברחוב - גם על זה היית תובעת את העיריה? אולי הבעייה מתחילה בחינוך מהבית?

delma

New member
אל תסעי לסקנדינביה אם כך

שם הם גן משתזפות טופלס בפארקים ציבוריים על הדשא. אף אחד לא נועץ מבטים ולאיש לא איכפת. אולי אם יותר נשים היו משתזפות טופלס ברעננה בפארק ופחות מסתובבות עם כיסוי מכף רגל ועד ראש, רעננה הייתה נראית יותר כמו עירה התאומה באירופה ופחות כמו טהרן אחרי הפגזה.

ATAF151

New member
בושה

מסאג' ללא חלק עליון לנשים יש לעשות במקום סגור ולא לעיני כל ופרט לעיני ראש העיר.
אני אתן לראש העיר את הקרדיט שהוא פשוט הופתע ולא חשב עד הסוף.

פרגוד בהחלט היה מוסיף לאירוע לטובת אלו שזה מפריע להן.

כפי שאתה רואה, יש כאלו זה שמפריע להן פחות.

gs1234

New member
אתה כנראה מאלה שמברכים "ברוך שלא עשני אישה"

אני לא חושב שיש אף אישה ש"לא מפריע" לה להיות מעורטלת ללא חלק עליון במקום פומבי שבו אנשים מסתכלים עליה.

כשהיא כבר שוכבת על מיטת הטיפולים, והמעסה משכנע אותה להוריד את החלק העליון, ורק אז היא שמה לב שהיא נמצאת בשטח פתוח ולא בחדר פרטי, אז זה כבר מאוחר מדי. במיוחד כשהיא חיילת בת 18-19 שיש בה עדיין קצת תמימות. גם למישהי שאוהבת מסז'ים זו סיטואציה מאד לא נעימה, והיה רצוי למנוע אותה.

אני לא חושב בשביל אחרים, רק בשביל עצמי.

יש כאלו שזה מפריע להן, יש כאלו שלא. לך פעם לחוף ים באירופה ותראה איך נשים מתנהגות שם. אז אלא אם ערכת סקר ושאלת כל אישה ואישה, לא נראה לי שיש לך זכות לצאת בטענות גורפות לגבי מה מפריע לנשים ומה לא.
&nbsp
"כשהיא שוכבת על מיטת הטיפולים...", תעשה לי טובה. אישה יודעת יפה מאד להגיד "לא", בטח למעסה שעובד בשבילה ולא להפך. העובדה שמיטת העיסוי נמצאת במקום פתוח מתגלה הרבה לפני ששוכבים עליה, ולא "רק אז היא שמה לב".
&nbsp
אני בטוח לגמרי שאף חיילת לא מצאה את עצמה לפתע במצב לא נעים על מיטת העיסוי. אלו שמרגישות לא בנוח כנראה היו נמנעות מהעיסוי מלכתחילה. לכן, הצטערתי על זה שאין פרגוד או מתחם מעט פרטי יותר כדי שיותר חיילות ירגישו בנוח אבל מעבר לזה אני לא רואה שום בעיה במה שקרה שם.

ATAF151

New member
אכן אסון

אני לא שולח את ביתי בגיל 18 לצבא כדי שתקבל מסאז ללא חלק עליון לעיני גברים ולא משנה אם הגברים הם ראש העיר, המצילים, המנקים או גברים אחרים.
יתכן שחלק מהבנות שמעו על הסרת החלק העליון רק בזמן המסאז' ולא היה להם מספיק זמן לחשוב על העניין לעומקו לפני שהסכימו.

עומר247

New member
לא אסון ולא נעליים

וזה כנראה לא איך שאתה מתאר את זה. מדובר ביום לחיילות בלבד, שבמהלכו ביילסקי הגיע לביקור ועבר בין התחנות והתמזל מזלו של הצלם שתפס את התמונה המדוברת

לכתבה בעיתון הארץ

ATAF151

New member
בהחלט אסון

יום לחיילות בלבד בו עדיין יש גברים כגון ראש העיר, המארגנים, עובדי הבריכה ועוד.
לא נראה לי משימה יקרה כל כך להקים מתחם סגור למאסג'ים.

אטף 151 איזה מזל שאתה כבר לא מנהל הפורום איזו חגיגה הייתה

עושה כאן ... כל דבר שראש העיר עובר לידו אתה באופן אוטומטי נגד כן נכון. לא נכון
העיקר נגד.. וכל דבר שנעשה או יעשה בקדנציה שלו אתה נגד גם בלי לבדוק גם בלי לדעת
הוא אשם ..... הוא לא אשם
אגב למה לא תחבור ל1234 וביחד תפתחו אתר או פורום "קטסטרופות "
חג שמח לכם על כל פנים

למעלה