תמונה מעלפת של התאומות ממני אליכם

לדעתי../images/Emo4.gif

לדעתי התמונה לא ממש דומה לתאומות אולסון.......ועם כן....אז הן צריכות ליהיות ממש מכוערות....אבל זה חמוד, מתוק, ואפשר להתרשם...סתם.....דברו איתי!
הילה

נחמד....

א. זה אולסן, לא אולסון, ויש אפילו טאגליין שיסביר לך למה. ב. לא הבנתי מה זה "אז הן צריכות להיות ממש מכוערות"...את לא מכירה ת´תאומות? אז למה את כאן? ב.זה ממש חמוד אז אל תשימי
ג. אבל חבל על ההודעה החדשה...נו טוף...נהפוך ל-
(יצא חרוז
-נו טוף, נהפוך לאוף=עוף=
!)

BalBulaGirl

New member
דבר ראשון ../images/Emo15.gif

תחפשי בטאג(השורה שזזה למעלה), למה אולסן ולא אולסון, ואתם מכירים את המושג- "זכויות יוצרים"
זה כשמישהו מכין/יוצר משהו, אז רק עם איזשהו אישור מפורש, מותר לכם להשתמש בזה. זה מה שנאבקים בגלי צה"ל ובגלגל"צ. בסדר
והילה, get a life ומכוערות
את בכלל כתובת כאן, מכירה אנשים
, יודעת עד כמה אנשים אוהבים את התאומות, ולעולם לא יגידו דבר כזה: "אז הן צריכות להיות ממש מכוערות..."
עדיף שתלמדו כמה מושגים- חוכמה, זכויות יוצרים, ועוד כמה דברים, ולדעת כמה תשובות כמו: למה אולסן ולא אולסון, למה לא כדאי להתעסק איתי, עוד מלא דברים.

ruth yehuda

New member
לשרון ולאלונה......../images/Emo60.gif

כשהיא רשמה "אז הן צריכות להיות ממש מכוערות", היא התכוונה שבעצם הציור מכוער והוא לא דומה למציאות (כי התאומות לא מכוערות...דההה
), ואם זה ככה (שהוא דומה למציאות), אז התאומות צריכות להיות ממש מכוערות, אבל הוא לא
הבנתן

שאני אבין שנייה.....

מה בדיוק יקרה לה??? זה שאת לא מבינה מה שהיא כתבה לא אומר שאת צריכה לסלק אותה ולהסביר לה דברים כאילו היא ילדה מפגרת... לא רומזת על משו חס וחלילה אבל את זאתי שלא הבינה את מה שהיא כתבה... היא כתבה שכאילו זה לא דומה לתאומות כי התאומות יפות ואם זה כן דומה להן אז הן צריכות להיות מכוערות כי כאילו הציור מכוער לא כאילו התאומות... בערך כמו ששרון אמרה... רק כדי שתביני יותר טוב... בכל מקרה... זה בכוונה לחפש ריבים??? אין לכם רעיונות יותר מקוריים להתסיס ת´פורום ולמלא אותו הודעות? מה קרה לכם? איפה הסיפורים של אריאלה?? כבר מלא זמן לא ראיתי אותם! איפה המשחקים החמודים שלכם??? הטריוויות השאלונים....? הפורום היה פצצה!! ועדיין פצצה! פשוט תחזיקו אותו כדי שלא יסגרו לכם... לא נראה לי שיסגרו אבל בשבילכם... תעשו משו... לי אין רעיונות כי אני לא ממש מכירה אותן טוב... ראיתי סרטים סדרות וכאלה... אבל אני לא עוקבת אחרי החברות שהן פותחות מוצרים וכאלה... בקיצור..... די עם השטויות אתם קצת יותר בוגרים מזה... בה ביי.... לוב יו אול!

שאני אבין שנייה.....

מה בדיוק יקרה לה??? זה שאת לא מבינה מה שהיא כתבה לא אומר שאת צריכה לסלק אותה ולהסביר לה דברים כאילו היא ילדה מפגרת... לא רומזת על משו חס וחלילה אבל את זאתי שלא הבינה את מה שהיא כתבה... היא כתבה שכאילו זה לא דומה לתאומות כי התאומות יפות ואם זה כן דומה להן אז הן צריכות להיות מכוערות כי כאילו הציור מכוער לא כאילו התאומות... בערך כמו ששרון אמרה... רק כדי שתביני יותר טוב... בכל מקרה... זה בכוונה לחפש ריבים??? אין לכם רעיונות יותר מקוריים להתסיס ת´פורום ולמלא אותו הודעות? מה קרה לכם? איפה הסיפורים של אריאלה?? כבר מלא זמן לא ראיתי אותם! איפה המשחקים החמודים שלכם??? הטריוויות השאלונים....? הפורום היה פצצה!! ועדיין פצצה! פשוט תחזיקו אותו כדי שלא יסגרו לכם... לא נראה לי שיסגרו אבל בשבילכם... תעשו משו... לי אין רעיונות כי אני לא ממש מכירה אותן טוב... ראיתי סרטים סדרות וכאלה... אבל אני לא עוקבת אחרי החברות שהן פותחות מוצרים וכאלה... בקיצור..... די עם השטויות אתם קצת יותר בוגרים מזה... בה ביי.... לוב יו אול!

הסיפור שלי...

עדיין לא כתבתי את הפרק הבא של הסיפור ולכן הוא לא התפרסם (ד"א- אני מקווה שזה ברור לכם שכל מי שעזב את הפורום גם עזב את הסיפור)... עכשיו, אני חושבת ש´קצת´ הגזמת
עד לפני כמה ימים היינו מאוד פעילים
אנחנו סה"כ עוברים משבר קטן... זה הכל... כמו שרשמתי כבר בהודעה אחרת- יש לי כבר רעיון חדש למשחק אבל אני מחכה שכל מי שמרגיש שבגלל שחבריו עזבו אז גם הוא צריך לעזוב יעזוב ואז אני אתחיל עם המשחק שלי...

למעלה