תמונה משנות ה-50'-מפוברק?

HeavenDusk

New member
תמונה משנות ה-50'-מפוברק?

סוכנות ה-CIA הגיעה לאתר התרסקות אי שם בארה"ב. הרבה תמונות מטושטשות יצאו משם, המפורסמת שבהן היא אותה תמונת-תחריט שחור לבן שבה רואים מעין יצור עם מסיכת חמצן על פניו. מצאתי את התמונה הזו שהיא מאותו האירוע, ברורה ביותר. מפוברק?

HUhybrid

New member
יש לך קישור לתיקים שנפתחו?

אני זוכר שבשם חופש המידע בארה"ב נחשפו כמה תיקי UFO שלא פוענחו ברשת לפני שנתיים בערך, רק שלא זכורה לי הכתובת URL. אגב, גם הקג"ב הודיע על כך שהוא ינקוט בצעד דומה. לגבי הצילום עצמו, הוא מוכר לי ומופץ ברשת לא מעט. נוצר היה בי הרושם שהוא מפוברק או סתם מראה משהו לא חשיבותי במיוחד (אולי ילד קטן שהיה חולה ורזה במיוחד או שסבל ממוטציה נדירה כלשהי). אם תוכל לתת פרטים נוספים הקשורים בצילום, זה אכן יעזור.

כריסטין

New member
אני קראתי פעם באיזה אתר......

שהתמונה מזוייפת והיצור בתמונה הוא למעשה קוף .

Majestic12

New member
התצלום הנוכחי

תצלום ישן ביותר, שכיום רואים בו זיוף. היה תצלום דומה מבריה"מ, שם צולמו קציני צבא בחברת ילד מחופש לחוצן (שנות החמישים) - גם תצלום זה פורסם ונטען שמדובר בחוצן אמיתי.

Majestic12

New member
עוד משהו...

ניתן לראות כי תנוחת הידיים של שני הגברים אינה טבעית בצורת האחיזה. הדמות האמצעית הוכנסה בפוטומונטאז' (והגברים לא אחזו בדמות זו בתצלום המקורי).

Majestic12

New member
לגבי צילומים "אמיתיים"

יש מספר קטן של צילומים הנחשבים למקוריים (לפחות - איש לא הצליח להוכיח עד היום שהם זוייפו). לא פרסמתי את הצילומים בשום מקום, אבל הם "מתגלגלים" אצלי בבית... לפחות אחד מהצילומים האלו, לקוח מסרטון שנטען כי צולם באזור 51, ובו נראה חוצן כביכול המקבל טיפול רפואי. הצילום מופיע בתחתית מסך הפתיחה של אתר המרכז לחקר עבמי"ם. גם הסרטון מעלה תמיהות מסוימות, אך טוענים שהוא מקורי (זהו הסרטון היחיד, ככל הידוע לי, בו נראה "חוצן" חי)

מה זה חוצן אפור...?

...טוב רק מהשם אני יכול להבין שהוא אפור אבל....למה הוא מפורסם...מה הוא נחשב לאמיתי...? תוכלו להסביר לי פה או לשלוח לי מסר עם המידע עליו....? תודה.

Majestic12

New member
חוצן אפור

מרבית המפגשים מהסוג השלישי היו עם חוצנים אפורים (GRAY). גם בהם יש מספר תת-סוגים. אני מאמין שתוכל לבצע חיפוש באינטרנט, ותקבל מאות אתרים בעניין...

בלי להעליב

באמת בלי להעליב... אבל זה ממש פתאטי שכבר התחילו לחלק את החוצנים לקבוצות...

Majestic12

New member
לגבי החלוקה של החוצנים

חלוקת החוצנים לקבוצות אינה עניין חדש, והחל לפני שנים רבות, בהתאם לדיווחים שנאספו. אפשר לקבל זאת או לא, אבל החלוקה קיימת בכל מקום בו עוסקים בתיאור חוצנים. כך גם קיימת חלוקה של עבמי"ם לקבוצות וצורות...

חלוקה לקבוצות

של עב"מים לפי דעתי היא הגיונית ואפילו צריך אותה אבל חוצנים??? באמת המקרים עם חוצנים הם מאוד מועטים...כשיתחילו מפגשים מהסוג החמישי נתחיל לדבר על סוגי חוצנים...

gozlan8

New member
מקרים מועטים?

כדאי אולי להתעמק בחלק הזה קצת יותר. ולעניין החלוקה - ממקומות שונים מגיעים גזעים שונים, אי אפשר להכליל את האפורים ואת בני הפליאדות באותה קטגוריה. ממש כפי שכאן, על פני כדור הארץ, חיים בני אדם שרוח חיים באפם, אך יכולים להיראות שונה בצורה קוטבית לגמרי (פיני ואפריקאי...) אם תתעמק בעדויות לאורך שנים אחורה, אנשים מעידים על גמדים, יצורים דמויי חרק, יצורים דמויי לטאה, ירוקים, אפורים, בלונדינים גבוהי קומה ומה לא. וממקומות שונים.

Majestic12

New member
לגבי הקישור

התצלומים אינם מרוכזים באתר אחד, כך שאין קישור ספציפי. אם תפני אלי במייל, אשמח לשלוח לך את התצלומים שיש לי. המייל: [email protected]

למעלה